Şimdi Ara

şile - ağva

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ağva ya gitmiş orda en az bir gece konaklamış arkadaşlar bikaç sorum olucaktı, otellerin fiyatları 3 aşağı 5 yukarı nedir şu tarihlerde haziran ayında, ve çift olarak gidilirse sorun çıkar mı kız aradakş erkek arkadaş yani, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• agvaya gelmeden önce akcakese köyunde woodyville tavsiye ederim.
  • fiyat hakkında bi bilgin var mı peki arkadaşım
  • atv de unutulmaz adlı dizide ağva da çakıyordu kuyuya
  • bundan 1-2 sene önce pansiyonlar 25 tl demişti günlük. kız erkek sorun olur mu bilmem ama çok güzel bir yer kesinlikle tavsiye ederim. bu arada google'a ağva otel yada ağva pansiyon yazıp oranın telefon numaralarını al ve ara bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endimiyon -- 29 Mayıs 2010; 23:37:01 >
  • teşekkürler arkadaşlar cvplar için
  • Valla Şile merkezdeyim fiyatları bilmiyorum evim var doğal olarak fakat başka sormak istediğin birşey varsa sor deniz çok sıcak değil henüz ama girenler var bende 1 kere girdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edremit söke rota
    11 ay önce açıldı
    Erdek Otelleri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveVai17

Valla Şile merkezdeyim fiyatları bilmiyorum evim var doğal olarak fakat başka sormak istediğin birşey varsa sor deniz çok sıcak değil henüz ama girenler var bende 1 kere girdim.

şilenin neresinde oturuyorsun :D
  • Merkez'de sen?
  • ağlayan kaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

merhaba arkadaşlar, ağva ya gitmiş orda en az bir gece konaklamış arkadaşlar bikaç sorum olucaktı, otellerin fiyatları 3 aşağı 5 yukarı nedir şu tarihlerde haziran ayında, ve çift olarak gidilirse sorun çıkar mı kız aradakş erkek arkadaş yani, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

geçen sen kız arkadaşımla ağva club pedelisa otelde kaldık. 2 gecesine 200 tl vermiştim.
  • gecen sene kaldım :) ağva günay hotelde kaldım çift kişi kaldık gecelik 200Tl verdim. :) iki gece 400 tl idi ama pansiyonlar da gecelik çift kişi 100 tl idi. yani yarı yarıya.

ama harika bir yer. denizi çok temizdir. ama tek sorun oradaki bir bar'dan gelen müzik sesi idi. sabaha kadar susmadılar :d
  • @jubelyagyu;
    teşekküeler bilgi için, tek gece kalınabiliyomu, 2 gece 200 tek kişinin fiyatımı yoksa ikinizinmiydi

@zoece;
    teşekkürler arkadaşm bilgi için pansiyonun fiyatı iyi ancak orda da yiyecek bişey yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoece

ama harika bir yer. denizi çok temizdir. ama tek sorun oradaki bir bar'dan gelen müzik sesi idi. sabaha kadar susmadılar :d

ya sorma çadırda yatarken o gürültüden uyulmuyor yerin adı bir ara biberdi daha sonra x mi ne bir şey olmuştu hatırlayanlar bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.