Şimdi Ara

Sildiğim 80 lock ve dahası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Korgall adlı serverda oynuyoruz. Biraz türk guildi denemelerimiz fln oldu 5 arkadaş icc 10 için guild topluyorduk, yaptık da biraz. Her şey çok iyi gidiyordu, kingslayer tank da bulmuştuk 5.8k gsi olan 4-5 arkadaşımız da vardı. Sonra noldu...

Benim şu ICC 25 2. boss olan Lady Deathwhisperer'dan düşen bir sattfal uzun bir hikayem oldu. Taa eskiden icc hayal bile eddemiyceğim bir zamanda bi şans 25 mane girmiştim nibelunga 87 roll atıp azanmıştım ve annem süpürge takmak için pcnin fişini çekmişti...Annemle kavga ettik falan filan...Sonra bir dahaki gidişimde nibelunga ihtiyacı olan kimse olmadığı halde combatın başında dc olduğum ve sonunda ancak gelebildiğim(bunun için ttnete sonsuz tşekkürler) için roll hakkı tanımamışlardı. Sonracığıma Lithium diye imba bir guildle trial denemesinin ilk günü hcden düştü staff, herkes imba olduğu için kimsenin ihtiyacı yoktu ama onların DKP sisteminde herkesin min 50 atabildiği gibi bir kural olduğunu bilmiyordum ve adamın biri 50 atıp offspec için aldı ve ben her zamanki gibi geç kaldım....

Bu talihsizlikler üzerine bir gün arkadaşlarla konuşurken "Aranızdan birisi o staffı benden önce düşürürse bu çarı silerim vallaha" demiştim gaza gelip. eh sonra olan oldu arkadaşın birisi bunu unutmuş ben online olur olmaz "Bak ne düşürdüm heheeey" diye nibelungu linkledi. Ben de çıktım ve accountdaki 2k gold+dolu heirloom la beraber tüm çarları sildim...

Nasıl hoş değil mi

• ee iyi silmişin işte şimdi email atıp geri getirirsin
  • Bence seni sınamışlar ve sende sabredememişsin.
  • Çünkü çok zekisin. Anlattığın hikaye mantıklı da değil. Tamam, iddia etmiş olabilirsin de sanki 281 iLevel staff, bir daha düşmeyecek bişey, o yüzden silmişsin.
  • hayırlısı olmuş.
  • Şimdi gidin ve kendinize bir lock daha alın!
  • keşke annen fişi sen accountu açmadan tam önce çekseymiş daha hayırlı olurmuş.. :>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoş
  • sonuçta bu bir oyun amacı zevk almak ve eğlenmek ama sen zaman içinde bırak eğlenmeyi işkenceye çevirmişsin char sildiğin iyi olmuş yeni oyuna kadar ara ver takıl biraz
  • İyi etmişin lanetten kurtuldun.

Bende silmek istiyorum ama emeğe ve harcanan zamana acıyorum işte.
  • ibretlik bir hikaye.herkes şapkasını önüne alsın ve düşünsün
  • Senin yerinde olsam intihar ederdim.
  • benim başımada enteresan bişe geldi raidde 2 hunteriz benim 5600 küsür gs var ve diger hunterin 4900 küsür gs vardı nese Lady'e geldik bossu kestik ve bow cıktı heyecanlandım tam bowa roll geldigi sıra benim net gitti oyuna girdim tekrar herifler diger huntere vermişlerdi ben de sinirlendim tekrar roll atak dedim dinlemediler bende orda hesabı silecektim ama arkadas izin vermedi o le durumlarda insanın gözü bişe görmuyo en az 20 defa girdim sansım yokki 10 defa dustu hic birinde alamadım artık gına geldi ben arkadasa hak veriyom insan piskopat olunca ne yapcagını bilmiyo
  • Ccc ibretlik bi paylaşım olmuş Ccc
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Lockê

Ccc ibretlik bi paylaşım olmuş Ccc

Adam haklı beyler.
  • İyi yapmışsın iki sene sonra sonra iyiki silmişim dersin.
  • Beyler silmek için ya güçlü bir irade ya da feci gaz lazımdı....Ben de dedim "tam gaza geldim şimdi silmezsem bi daha silemem" sildim gitti... Şimdi cataclysme kadar bi orc shaman kasıyorum yeni ek paket gelene kadar "yok tierdi, gear scoredu, hcydi, arthastı" fln bunlar yok oooh kafam rahat tavsiye ederim

Hem zaten yeniden başlayınca deneyimli olduğunuz için çok zevkli oluyor, çarın adı da rebirth nasıl ama
  • ya bi de öyle "silecektim sildim" olayı değil bu biraz ben iyice kötüye gidiyodum...

Bikere çok ciddiye almaya başlamıştım oyunu, hayvan gibi de role player olduğum için daha çok yaşayarak oynadığımda zevk alıyorum o da tehlikeli oluyor biraz

Misal son zamanlarda birisi "aa bak ne düşürdüm" ya da "Hehee benim gs seni geçti" fln muhabbetlerine girince ben fena hırs yapıyodum. Sonra baktım ben uçmuşum geriye baktım olcak gibi değil tek çare bu oldu sonunda
  • GearScore'a ve oyuna kafayı çok takan arkadaşlara hitaben ;

gs boş hayat hoş,
    wow'u bırak hayata koş,
    item boş muhabbet hoş,
    oyunu bırak vent'e koş... (ardından gm'nin sesi, goşmayın dere bayır,dere bayır goşmayın!!!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enqq

keşke annen fişi sen accountu açmadan tam önce çekseymiş daha hayırlı olurmuş.. :>

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.