Şimdi Ara

Silahlar Arasındaki Crosshairgap Büyüklüğünü Ayarlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crosshairgap ın tüfeklerde farklı,tabancılarda farklı olan ayarı var.
    cl_crosshairgap_useweaponvalue 1 yaparsak ana silahta crosshairgap küçülürken tabancada crosshairgap büyük oluyor.Benim bulamadığım ayar ise bu büyüklüğü ayarlamak.Çünkü ana silahta ayarladığım crosshair arası büyüklük tabancada çok büyük oluyor.Benim istediğim ise ana silahta crosshairgap -2 ise tabancada crosshairgap -1 olsun..Ama bi türlü bulamadım.Mesela screamin ayarı tam istediğim gibi..

Mesela burada 4. dakikadan itibaren oynatırsanız ana silahla tabanca arasındaki crosshairgap farkının 1 kademe olduğunu görürsünüz.Bunu nasıl ayarlayabiliriz..
    bind ''2'' ''slot2; cl_crosshairgap x'' komutunu uyguladım ama işe yaramadı.Ana silahıda değiştiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balian De Ibelin -- 28 Ekim 2015; 15:29:29 >

• Koca forumda bilen yok mu bunu..Ana silah ile tabanca arasında crosshairgap ı nasıl ayarlayabiliriz..
    cl_crosshairgap_useweaponvalue 1 Bu komut işe yarıyor ama nerden baksanız 5 kademe fark var aralarında..Ana silahta crosshairgap -1 ise tabanca crosshairgap 4 gibi birşey oluyor bu komutla.Benim istediğim şey 1 yada 2 kademe fark olsun aralarında..
  • Öyle bir ayar yok dinamik crosshair olayı o, ScreaM'in çözünürlüğü ile alakalı bir durum olsa gerek o yüzden tam senlik gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.