Şimdi Ara

Sıla'nın dayak görüntüleri çıktı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yorumlara bak, kalıbımı basarım çoğunuzdan daha dobra daha delikanlı kadındır Sıla.
  • Herkes clickbaitçi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Öyle birşey olsa ahmet kural açıklama yapardı.

Sılanın yalan söyleyeceğini zannetmiyorum.
    Ahmet kural açıklama yapsa sanki medyadan verecekler. Konuşanlar kim? Sılanın avukatı, medya faresi olan feministler... Hemen linç girişimine başlamışlar. Olaylara objektif bakan biri yok ortada.
    Sonra madem dayak yedin bunu kanıtlayacak video falan var mı? Hastane darp raporu herkese karşı öne sürebileceğin birşey kanıttan sayılmaması gerekir.
    İddia sahibi iddiasını kanıtlamalı.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Ya video nasil olsun. Senin evinde gizli kamera var mi?

Otobanda otobusler kaza yapiyor. Onun videolari bile bazen olmuyor

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Kime diyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS4343

Kime diyorsun?

Sana demiyorum alintiladigin silanim attigi tweeti ortaya cikaranlara demistim

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Evet, benim de dikkatimi çekti.Kadını vatan haini ilan etmişler

• Kadin siddet gormus unlu veya degil o medyanin ayibi burada munferit degerlendirmemek lazim. Sonucta kadin dovmek erkeklige aykiridir. Kadin erkege saldirsa bile o mekani terkedip karsilik vermemek en dogrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Kadin siddet gormus unlu veya degil o medyanin ayibi burada munferit degerlendirmemek lazim. Sonucta kadin dovmek erkeklige aykiridir. Kadin erkege saldirsa bile o mekani terkedip karsilik vermemek en dogrusu.
    Hangi kutsal kitapta yazıyor kadın dövmenin erkekliğe aykırı olduğu?

Ben eşitlik yanlısıyım mesela. Kadın-erkek diye ayırımcılığı doğru bulmuyorum.

Ayırım yapacak olursak, askere de gitmez bunlar, nafaka da ister, erkek eve baksın derler, insanı çıldırtırlar, sonra yok efendim beni dövdü.

Sen de onu döv, eşit olmayı sadece hortum sana bağlıyken mi savunucan?
  • Şu forumun nasıl bir asosyal ergen ve pısırık 30 yaş adamlarla dolu olduğunu şu konuda ki yorumlara bakarak anlayabilirsiniz.
    Makarnacılar yenikapı olayı yüzünden sılaya gömüyor
    Red pillci asosyaller kadın olduğu için sılaya gömüyor.
    30 yaşındaki pısırık amcalarımız da eşlerinin yüzüne vuramadıkları duygularını burada tatmin etmeye çalışıyor işte.

Çocuğunuz kızkardeşleriniz dayak yiyince de ee yediyse yedi ne olmuş diyebilecek misiniz bakalım.

Lince tabiki karşıyım ama şu konuda ki 10 yorumdan 9 u leş ötesi leş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Ya video nasil olsun. Senin evinde gizli kamera var mi?

Otobanda otobusler kaza yapiyor. Onun videolari bile bazen olmuyor
    Benim evimde kamera yok böyle bir iddiada bulunan ben değilim. Dayak yediğini iddia eden kanıt göstermeli.
    Bu kadar basit. Delil olmadan kimseyi suçlayamazsın.
    Otobüs kazasında kamera olmasa bile o aracın kazasının şahitleri var. Ortada bir kaza var zarar görenler var ancak birisi seni dövdü diye delilsiz şikayet boş iştir.
  • ... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)

keşke daha önemli konularda bu kadar rağbet görse, ama ne hikmetse onlara kelam yazmaktan imtina eden kişiler burada klavye eskitiyorlar.

kişi şiddete uğradığını söyleyip mahkemeye başvurmuş yanındada avukatı var dellleri raporlarıda var mahkeme kararını verir. ama nice bu imkanları olmayanlar var. bu kadar kelime çürütmeye değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. ayrıca birkaç yerde okudum buradada varmı bilmiyorum.

şiddet yaptığı öne sürülen kişinin sadece içki içtiğinde böyle şeyler yaptığını yoksa çok iyi insan olduğunu söylüyorlar vs, iyide bu mantığa göre bir katilde adam öldürdüğünde öyle kişi oluyor normalde ailesine sevdiklerine bağlı biride olabilir. dediğim gibi beni pek ilgilendiren bir konu değil keşke ülkedeki insanlarıda pek ilgilendirmesede başka şeylere kafa yorabilsek, çünkü daha nice kadınlar var şiddet görüpte bunu bırak mahkemeye taşımayı dile bile getiremeyen, tabi şunuda söylemeden geçemeyeceğim nice kadınlar var erkeklere ruhsal şiddet uygulayan

• Kadina en ufak siddet uygulayan da, bu siddeti ucundan kiyisindan sacma sapan savunmaya calisan, olur oyle diyen de en asagilik aciz yaratiktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence sila ahmeti döver kocaman kari

• Olay tam bir yıl önce olmuş onca zaman konuşmadan susmuş sonra durup dururken ben dayak yedim diye ortaya çıkmış peki 1 yıl boyunca aklın nerdeydi ablacım demezler mi adama ? yeni Albüm çıkacak anlaşıldı reklam lazım ayrıca beni duvardan duvara vurdu demiş duvardan duvara vurulan insanın sadece kolunda turmaktan dolayı gelişen morluk olmaz kafama kül tablası vurdu demiş darp raporunda kolunda morluk var diye geçiyor bir insanı dövüyorsunuz ama sadece kolu morarıyor ben Türk kadını kadar şeytan bir varlık görmedim arkadaş dayak yemese bile yedim der tecavüze uğramasa bile uğradım der boşanma davalarına gidin bakın %95 şiddet gördüm derler çünkü bu yalanın arkasına sığınmak kolaydır onlar için bu ülkede bir kadın dönüp bu beni taciz etti derse siz taciz etmeseniz bile tacizci durumuna düşersiniz birde sosyal medyada ağzından salyalar akıta akıta bekleyen erkek düşmanı kadınlar var onlar böyle konularda erkeklere döşerde döşer hakim ahmet kural haklı dayak yok dese bile bunlar yok hakim satın alınmış yok o yok bu diye ağlar dururlar çünkü bunlar bir erkeğin kazanmasını çekemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 3 Kasım 2018; 11:47:17 >

• artık insanlar şundan vazgecsin her kadının dediği doğrudur yada haklıdır sacmalığından.bal gibi yalanda söyler haksızda olbilir kadınlar.
  • ayrıva bu adamın daha önceden vukuaatları var şiddet üzerine medyada cıkmış .ozaman neden gidersin böyle biriyle sevgili olmayı kabul edersin.bunları bile bile kabul ettiğine göre sonuçlarına katlanırsın.ayrıca şiddet ve dayağa kesinlikle karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

artık insanlar şundan vazgecsin her kadının dediği doğrudur yada haklıdır sacmalığından.bal gibi yalanda söyler haksızda olbilir kadınlar.
    ... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)

yalan için maalesef en kötü örneklerden biri

http://www.milliyet.com.tr/bana-tecavuz-etti-deyip-iftira-gundem-2664748/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.