Şimdi Ara

Sıla'nın dayak görüntüleri çıktı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Efendi erkeklerin hayatları da yalnızlıktan ve kadınsızlıktan mahvoluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Aynen öyle. Şimdi ben çıkıp eskortun biriyle birlikte olsam onun beni ilerde aldatma ihtimalini düşünmeden bu kişiyi hayatıma dahil ettiğim için kendimi suçlamam gerekir bence.

Alıntıları Göster
    Avatarındaki adamın dizideki çizimine ne gıcık oluyordum var ya. Kim çizmişse harbiden insanı nasıl nefret ettireceğini biliyormuş yani.
  • Adamın dövdüğü ne belli? Kendini vur duvarlara git hastaneden darp raporu al 1-2 yalancı şahit sonra suçla adamı.
    Olmayacak iş değil.
  • Adam kul tablasi gecirmis kafayi duvarlara vurmus sadece kolda kucuk bi morarma var ?

bence olay karsilikli atisma sonucu ahmet kural bunu sinirlenince kolundan tutmus

• Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Evinde kameraya mi kaydetmis.

• Sıla yalan söylemez. Vay sarhoş vay.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olsa ahmet kural açıklama yapardı.

Sılanın yalan söyleyeceğini zannetmiyorum.

• Yorumların çoğu beyin tutulması, kadinsızlığın ve lisede istedikleri insanların popüler çocuklara gitmesinin nefretini kusmuş herkes.

Kimi ünlü olduğu için, kimi kadın ünlü olduğu için...

Ayıp ulan, düşününde yorum atın. Efendi erkek diyorsunuz, efendi erkek sizin gibi olmaz. Biraz paranız olsa farkınız kalmayacakmis. Pençeleri yok diye kendini iyi zanneden insan temalı bir söz vardır, ama benim haddime değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gömlekli Adam -- 4 Kasım 2018; 11:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

bazıları kızabilir.genel olarak söyliyeyim böyle biraz dışı iyi parası olan kişilerle sevgili oluyorlar huya suya bakmıyorlar ondan sonra ya dayak yiyorlar ya öldürülüyorlar.ondan sonra efendi admlarla gezmezler dış görünüşü parası olmayan efendi admlarla gezmezler ondan sonra bunlar olunca mahkemelik oluyor.valla umrumda değil kararını verip sevgili olmuş dayakta yiyorsa kendi aldığı kararın sonucudur.
    Yasitlarim hatirlar 35 yasindayim bu arada turkiyede selin toktay vardi ucari hasari bir mankendi bayada olaylari olmustur memlekette o olaylar da boyle siddet falan degil belki ama nahos olaylardi magazinsel bir insandi kariyeri hayati baya sorunluydu oda boyle unlu zuppe yada zengin adamlarla sevgili oldu iliskiler yasadi

Sonra selin toktay evlendi bildigim kadari ile cocuklarida var hem kendini hemde ailesini bu cevreden uzaklastirdi siradan sen ben gibi bir turk insani ile evli allah daim etsin

Selin toktay bir konusmasinda benin gecmiste yasadigim hatalar genclere ornek olsun o hayatin insana kattigi hicbir sey yok demisti

Lafi nereye getiricem sila ve niceleri aslinda onu ciddi anlamda cok mutlu edecek siradan insanlar ile karsilasiyor ancak bulunduklari zumreden uzaklasmak istemiyorlar bu tercih onlari bu ve buna benzer sorunlara itiyor malasef

Karakter sahibi olmak bambaska bir durum ancak para un ve sohret sahibi olanlarin o zumrenin disina cikma sansi pek fazla bulunmuyor

Bu nedenle o bahsettigimiz siradan ama duzgun karakterli erkek yada bayan profili icin pek talepte olmuyor

• zorlamı sevgili olmş sanki sıla .belki uyaranda olmuştur tahmin ediyorum ben herşeyi bilerim kararım benim diye uyaranlara karşı cıkmıştır .tipik günümüz bayanları.zorlada sevgilide olmadığına görede .sevgili olup dayak yediyse kendi aldığı karardır kendi ceker aldığı kararın sonucunu.olmasaymış sevgili kimse zorla sevgili olmaz.
  • Yazık valla forumdaki zihniyete.Yarın öbür gün babası annesini dövse ya da kızkardeşini eşi veya sevgilisi dövse demek ki gidip tebrik edecekler.Nasıl bir kin ve hasetlik var adamlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ınfiniti red bull racing

Kafasını duvarlara vurmuşmuş yerlerde sürüklenmişmiş. Ama sadece kolda morluk var.

Yalanınızı sevsinler sizin Sıla hanım.

Ahmet Kural'ın açıklamaları çok daha inandırıcı.
    hem ahmet kural atatürk resimli 29 ekim kutlamasıda yayınlamış.

sıla yalan söylüyor demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aynen.efendi adamların hayatını mahvetmesinler katılıyorum.
  • Ahmet Kural, Erdoğan'ı külliyede ziyaret edenler arasında olsaydı burası yıkılırdı. Nedense fazla kimseden ses çıkmıyor.
  • 29 Ekim'in konuyla bir alakası yok orası ayrı da Sıla'nın dediği gibi olsa olay böyle kendi başına mahkemeye gelemez, hastanelik olmuş olurdu. Sırf kadın diye Sıla ne derse doğruymuş gibi inanmak zorunda da değilim. Ahmet Kural'ın açıklamasına göre karşılıklı itişme çıkmış, Ahmet Kural bu esnada Sıla'nın kolundan tutmuş ki bu açıklama Sıla'nın açıklamasından daha inandırıcı. Sıla bariz şekilde olayı çarpıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Sıla yalan söylemez. Vay sarhoş vay.
    Sıla içmiyor mu ? Şimdi muhafazakar mı oldunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

zorlamı sevgili olmş sanki sıla .belki uyaranda olmuştur tahmin ediyorum ben herşeyi bilerim kararım benim diye uyaranlara karşı cıkmıştır .tipik günümüz bayanları.zorlada sevgilide olmadığına görede .sevgili olup dayak yediyse kendi aldığı karardır kendi ceker aldığı kararın sonucunu.olmasaymış sevgili kimse zorla sevgili olmaz.
    Bu söylem ile kadın cinayetlerinin büyük bir kısmını meşrulaştırdığınızın farkında mısınız?

Bu cinayetlerin çok büyük bir kısmı eş, eski eş, sevgili ve eski sevgililer tarafından işleniyor. Bu mantığınıza göre hepsi haketmiş oluyor.
  • Ülkemde her gün adı sanı bilinmeyen on binlerce kadın daha da beter şiddet görüyor ama gündeme gelmiyor.
    Böyle çakma şarkıcılar ise bunu şov malzemesi yapıyor.

Ve genel olarak bilinenin aksine kadına şiddeti eğitimi düşük kesimden çok kendi kendisini aydın ilan edenler uyguluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.