Şimdi Ara

SİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SİL
    [simage][/simage]
     SİL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_s -- 20 Ağustos 2015; 22:06:22 >



  • Fatura yoksa maliye bakanlığıyla iletişime geçin bence binsinler tepelerine.
  • Yaklaşık 3 yıl önce bende aynı hatayı yapmıştım, Golddan alışveriş yaptım. Hp leptop aldım, stantda özellikleri yüksek olan bir leptop koymuşlardı ve fiyat olarak tepesine çubukla indirimli bir fiyat vardı, neyse onu aldım eve gittim bir baktım standdaki ile aynı değil. Ertesi gün daha mağaza açılmadan kapılarında nöbet tuttum, vay efendin o fiyat başka leptopunmuş v.s. v.s. bir sürü ıvır zıvır. Çıktım geldim. Sonra GOLD un önünden bile geçmiyorum artık.
  • Bu tip bir durumla karşılaşmıştım , Vatan bilgisayar'ın bu konuda çok hassas olduğu farkettim her mağazalarının kendi muhasebe ofisi var ve işlemimi çok hızlı halletti.

    Bu arada geçmiş olsun bu sorumsuzluklarını çekmeliler.
  • Gold bilgisayar artik bende hic bir sey almam o vip projecti satmak icin bi takla atmadiklari kaldi ayrica serviside cok kotu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal'da gold bilgisayarındı galiba. Geçenlerde seramik tava almıştım, Hasarlı yamuk tavayı göndermişler, 3 hafta kargoya veriyoruz, verdik diye oyaladılar. Yok kargo çaprazı yaşanmış bilmem ne en sonunda iade alabildim. Sitede iade edilen malları satıyolar hep, alışveriş yapmayın kesinlikle.
  • golddan küçük ürünler dışında birşey alınmaz
  • forumdan renji_abarai nickli arkadaştan xperia ion aldım sorunsuz dediği cihazın ekranında sıkıntı olduğu görüldü alır almaz kargodan farkettim golddan aldım demişti ama faturası yoktu şirkete verilmiş güya neyse geri gönderdim 2 hafta kadar kullanıp başka cihazım yoktu mecburen kullandım ekran basmıyordu kafasına göre bişeyler yapıyordu falan gönder servise verecem dedi 2 ay kadar süründük geri gönderdi yine aynı sorun ekran değişmiş 2 ayda ancak ama cihaz hala ekranda sorun çıkarıyor lifewin diye bi servisi varmış meğerse gold un wip ile geri aldığı ürünleri burda paketleyip outhlet diye ucuza satıyormuş ve garantiside yok bu cihazların böyle uğraşırsan lifewin e ulaşabilirsen bieşy yapıyorlar yoksa gold mağazasına götürünce sistemde satılan cihaz olarak görünmüyor satılıp wip ile geri alındığına dair kayıt çıkıyor ve adam biz bişey yapamayız diyor bende ogünden sonra hiçbişey almadım ne golddan nede faturasız bi ürünü burdan dikkatli olun faturası şirkette diyip satılan gold ürünlerinden uzak durun bence




  • GOLD PİŞMANLIKTIR. Arkadaşlara tamamen katılıyorum. Çok kotu bir firma. Her türlü dolap var. Samsung ace 2 aldık, telefonda sorunlar vardı. Değiştirmediler. Vip protect yaptığınız için yüzde 60ı nı geri veririz paranın dediler. Keşke parayı alıp gitseydik, bir kez daha verdikleri telefonun parasının yüzde 60ına para ekleyerek Samsung galaxy s advance aldık. 1 ay sonra onda da sorun çıktı. İmei klonlanmış 1 ay içinde telefon kapanacak diye. Aradık biz bir şey yapamayız dediler. Telefon şuan sadece 1 hatta çalışıyor. Telefonu ne yapacağım şimdi bilmiyorum atsan atılmaz satsan satılmaz. Yine vip protect ile paranın bir kısmını alıp bir daha golsun yanından gelmeyeceğim.

    Özet: Golddan alışveriş yapmayın. Paralel ithalatda üçkağıtçılık yapıyorlar. Fiyatları bu yüzden uygun. Golddan alının telefonların hakkında kısmında kayıt yeri turkey değil india vb yazıyor. 30-40 lira fazla verin her markanın kendi bayisinden alın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Golddan küçük ev aletleri ve ev telefonu ,kartuş be aksesuar dışında bir ley alırsanız pişman olursunuz.Evkut gibi kazılçılarada dikkat etmeli.Teknoloji piyasasının içine ... Yapab firmalar Evku,Gold ve Teknosadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VIPPROTECT yaptırdım diye telefonu dikkatsiz dikkatsiz kullanıyordum, yorumları okuyunca ürktüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.