Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Othersboy -- 30 Eylül 2013; 18:02:36 >

Sen onlara söylersin...
  • 9 ölü tercih olmuş gibi 8 gelebilir 9 banko keşke 10'u 9'un önüne koysaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanına yazık edersin matematik müh. okursan. bölümü bitirdikten sonra yani başka işte çalışırım kesinlikle itüde okumak istiyorum diyorsan yaz. itüde 4 yıl okursun fakat mesleğini hayatın boyunca yapacaksın iyi düşün. şu son saatlerde.. 9 la 10 u yer değiştirebilirsin. fakat tabiki kendin bilirsin. sonra pişman olma bana isyan etme niye dinledim bir aptalı diye.

• neresi gelir dersen 8 gelir diye düşünüyorum.
    SİL
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen itü yü istiyorsun ve yazılım alanında master falan demişsin bir konuda o zaman değiştirme be. pişman olacan değiştirirsen. en azından istediğin şeyi yap.

Orijinalden alıntı: Othersboy

quote:

Orijinalden alıntı: memeto17

puanına yazık edersin matematik müh. okursan. bölümü bitirdikten sonra yani başka işte çalışırım kesinlikle itüde okumak istiyorum diyorsan yaz. itüde 4 yıl okursun fakat mesleğini hayatın boyunca yapacaksın iyi düşün. şu son saatlerde.. 9 la 10 u yer değiştirebilirsin. fakat tabiki kendin bilirsin. sonra pişman olma bana isyan etme niye dinledim bir aptalı diye.

off çok karasızım yer degiştiricem galiba. ama itü lü olamamak içimde patlarsa çok üzülürüm

milletin yorumuna takma kafanı.Bir yönden haklı olabilir ama senin fikirlerinin önüne geçmesine izin verme.Sonra pişman olmayacağın varsa bile olabilirsin.Zaten bir pişmanlık yaşayacaksan kendi tercihlerinle kendi fikrinle yaşa başkasının ki ile değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Orijinalden alıntı: Othersboy

quote:

Orijinalden alıntı: memeto17

puanına yazık edersin matematik müh. okursan. bölümü bitirdikten sonra yani başka işte çalışırım kesinlikle itüde okumak istiyorum diyorsan yaz. itüde 4 yıl okursun fakat mesleğini hayatın boyunca yapacaksın iyi düşün. şu son saatlerde.. 9 la 10 u yer değiştirebilirsin. fakat tabiki kendin bilirsin. sonra pişman olma bana isyan etme niye dinledim bir aptalı diye.

off çok karasızım yer degiştiricem galiba. ama itü lü olamamak içimde patlarsa çok üzülürüm

milletin yorumuna takma kafanı.Bir yönden haklı olabilir ama senin fikirlerinin önüne geçmesine izin verme.Sonra pişman olmayacağın varsa bile olabilirsin.Zaten bir pişmanlık yaşayacaksan kendi tercihlerinle kendi fikrinle yaşa başkasının ki ile değil

+1000

• 9
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.