Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda_Kenan -- 11 Eylül 2021; 15:15:16 >

• Bunu için iki yerde ayar var.
    1) Masaüstüne sağ tıkla. "Görüntü ayarları" seç. Açılan pencerede "Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir" diye kaydırma çubuğu var. Onunla ayar yapılabilir.
    2) Birinci adımda açtığın pencerede "Gelişmiş görüntü ayarları" > "Metin ve diğer öğeler için gelişmiş boyutlandırma". Buradan başlık, menü vs. ayrı ayrı yazıtipi boyutu ayarı yapılabilir. Benimkiler 9 puntoda duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenkul -- 20 Kasım 2017; 15:40:10 >
  • sevenkul S kullanıcısına yanıt
    sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda_Kenan -- 11 Eylül 2021; 15:13:25 >
  • Explorer'da "Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Görüntü" adresini açabiliyor musunuz. Ben bütün Windows 10 güncellemelerini kapattıydım. Demek kötüye gidişatın sonu yokmuş.sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenkul -- 23 Kasım 2017; 9:32:46 >
    hayır açamıyorum malesef o ekran eski sürümde kaldı şuanki güncel sürümde saçma sapan bambaşka bi ekran geliyor. windows iyice boha sardı afedersin. çok şey değişti kötü oldu.
  • Ücretsiz bir program olan Winaero ilgili denetim masası işlemini yapabiliyor: https://winaero.com/blog/icons-text-size-windows-10-creators-update/
    Dediğin program işe yaradı, sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.