Bildirim
Sil (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gelmisken birkac sarki paylasalim.
Bu sarki youtube'da yok. Folk-metal.nl'de gormustum. Ondan ana sayfalarindaki linkten dinleyin. Gayet guzel. Ben satin almayi dusunuyorum albumu. Isvec'ten bos grup cikmaz zaten.
https://norrsinnt.bandcamp.com/track/f-rkunnelseIsminden de anlasilacagi gibi Antik Orta Dogu kulturu temali muzikleri var. Fena bulmadim. Oriental Symphonic Metal'mis genrelarida. Rusalka- Pagan Rus geleneklerine gore bir su perisi Aklima gelmisken Rusalka hakkinda bir sarki vardi onu da paylasayim :D Fast-paced Russian folk metal. Bende oynama istegi uyandiriyor sahsen.
Daha paylasirim simdilik bu kadar olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 18 Şubat 2017; 18:41:58 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maggese
quote:
Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed
quote:
Darkwood görmesinBen sevemedim bunları, destan mestan bende seviyorum ama yaptıkları müziği sevmiyorum. Destan falan arıyorsan Amon Amarth'tan başkasını arama
Hocam sen ölmüşün gömenin yok yaa acıdım sana.
Beni sıkıyor yav, klavyeyi severim ama metal müzikte fazla kullanım bayıyor. Folk dediğinde zaten sıkıcı bir şey rock müzikte hoş olabilir gerçi bir kaç sevdiğim iş var. Meshuggah dinledin mi hiç?
2012 Koloss albumunu dinledim ve hic sevmemistimHocam en iyisi biz senle muzik tartismayalim, 180 derece tersiz birbirimize
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Darkwood görmesinBen sevemedim bunları, destan mestan bende seviyorum ama yaptıkları müziği sevmiyorum. Destan falan arıyorsan Amon Amarth'tan başkasını arama
Beni sıkıyor yav, klavyeyi severim ama metal müzikte fazla kullanım bayıyor. Folk dediğinde zaten sıkıcı bir şey rock müzikte hoş olabilir gerçi bir kaç sevdiğim iş var. Meshuggah dinledin mi hiç?
2012 Koloss albumunu dinledim ve hic sevmemistimHocam en iyisi biz senle muzik tartismayalim, 180 derece tersiz birbirimize
1-2 parçasını dinledim bende pek bir şey anlamadım, bak ortak nokta
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Cok sukurDiger bir ortak nokta da Dan Swano'dur herhalde.
Bu da daha dun yeni albumlerini cikarmis Ithilien'in yeni albumlerinden taptaze bir sarki. Keman-hurdy gurdy'nin muhtesem birlesimi..
Tek zayif buldugum nokta vokalist oldu. Niilo Sevanen tarzi bir vokalist cuk otururdu bu sarkiya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 18 Şubat 2017; 19:25:19 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Cok sukurDiger bir ortak nokta da Dan Swano'dur herhalde.
Bu da daha dun yeni albumlerini cikarmis Ithilien'in yeni albumlerinden taptaze bir sarki. Keman-hurdy gurdy'nin muhtesem birlesimi..
Tek zayif buldugum nokta vokalist oldu. Niilo Sevanen tarzi bir vokalist cuk otururdu bu sarkiya.
Aaa dur bak Witherscape'i açmıştım o grubu indirdim hoşuma gitmişti.
-
-
Çok hüzünlü be niye böyle oldu :(
Ölüler Ülkesi
Erimiş bir nehrin dibine bakıyorum
Su soluk ışığı büküyor
Kendime bakıyorum, hastalığa bakıyorum
Ve soyutluyorum kendimi herşeyden
Üzerinde uzandığım toprak öylesine soğuk
Her hareketini hissediyorum
Yaşam tek bir anla sınırlı
Düşünceler suyla akıp gidiyor
Sisli hava öylesine ılık
Güneş uzakta, gözlerimden saklı
Kanlı yumruğuma hapsediyorum dünyayı
Ve soyutluyorum kendimi her şeyden
Bir anlığına başka bir yerde olduğumu düşünmüş olmalıyım
Tanrıların kininden uzakta
Biz nerede yanlış yaptık?
Kimse anlayamıyor
Bir gölge gibi yürüyorum ölüler ülkesinde
Çevremde ölmüş herkesi görüyorum
Günün birinde, yeni bir dünyada doğmuş olmalıyım
Bunun böyle sona erdiğini bilmiyordum
Görkemli yeni bir çağın eşiğinde
Hala merak ediyorum nasıl buraya düştüğümü
Sonumuzun nasıl başladığını
Ve kimin sorumlu olduğunu
Dev bir canavar görmedim
Kıyamet trompetlerini duymadım
Kimse güneşi yok etmedi
Ateş yalnızca insan tarafından ekildi
Zamanımız keder ve istila ile sona erdi
Kardeş kardeşi öldürdü
Biz nerede yanlış yaptık?
Her şeyi bölünmeye terkettik
Ölüler ülkesi...
Oradayım, her şeyin başladığı
Ve ışığın renk vermediği yerde
Düz bir ova her yere uzanıyor
Üzerimdeki gökyüzü daha çok parıldıyor
Sakin bir meltem esiyor yanıbaşımda
Gözlerimi kapıyorum ve göz yaşı döküyorum
Burada kalacağım özlem duymadan
Yıkık ruhumu akan sulara vereceğim
Oradayım, her şeyin yeniden başladığı yerde
Sonsuzluk gösteriyor kendini ve açılıyor
Ölmüşler için
Ölüler ülkesi...
-
Uzun bir aradan sonra merhabalar. Foruma bir süreliğine ara vermiştim.Bugün bir gireyim dedim. Bu konuyu görünce mesaj atasım geldi.Tesadüfen bir kara kış gününde keşfettiğim Amorphis'ten bir şarkı paylaşmak isterim.Aslında Elegy albümüne ait olsa da(o zamanlar Pasi Koskinen solistti) Tomi Joutsen'li(rastalı growl tanrımız ) versiyonu da gayet güzel olmuş. Gruba değinmemiz gerekirsek gerçekten özel bir grup. Her albümde değişik şeyler denemişler.Esa Holopainen gerçekten yetenekli bir besteci. Tomi Joutsen sahnede neredeyse stüdyo performansıyla aynı şekilde şarkı söylüyor.Son albümleri Under The Red Cloud'da gayet güzel...
Truly they lie, they talk utter nonsense
Who say that music reckon that one kantele
Was fashioned by a god
Out of a great pike's shoulders
From a water-dogs's hooked bones:
It was made from the grief
Moulded from sorrow
Its belly out of hard days
Its soundboard from endless woes
Its strings gathered from torments
And its pegs from other ills
So it will not play, will not rejoice at all
Music will not play to please
Give off the right sort of joy
For it was fashioned from cares
Moulded from sorrow
-
Attığınız şarkıyı şimdi dinledim, harika. Bu Amorphis'i dinleyeceğim ama bir türlü sıra gelmedi Tekrar hoş geldiniz o zaman foruma. Kullanıcı adınızı hatırlıyorum, profile baktım da Traditional Doom turnuvasındaymışsınız. Neden durdu o konu?
-
İş yoğunluğu,herkesin programı bir değil neticede,gitmemiz gereken okulumuz,işyerimiz vs. var ondan dolayı oylamalar yavaş ilerleyince öyle oldu. Amorphis özel bir gruptur. Ben de tesadüfen keşfettim 2-3 ay önce...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 18 Şubat 2017; 22:6:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell
Uzun bir aradan sonra merhabalar. Foruma bir süreliğine ara vermiştim.Bugün bir gireyim dedim. Bu konuyu görünce mesaj atasım geldi.Tesadüfen bir kara kış gününde keşfettiğim Amorphis'ten bir şarkı paylaşmak isterim.Aslında Elegy albümüne ait olsa da(o zamanlar Pasi Koskinen solistti) Tomi Joutsen'li(rastalı growl tanrımız) versiyonu da gayet güzel olmuş. Gruba değinmemiz gerekirsek gerçekten özel bir grup. Her albümde değişik şeyler denemişler.Esa Holopainen gerçekten yetenekli bir besteci. Tomi Joutsen sahnede neredeyse stüdyo performansıyla aynı şekilde şarkı söylüyor.Son albümleri Under The Red Cloud'da gayet güzel...
Truly they lie, they talk utter nonsense
Who say that music reckon that one kantele
Was fashioned by a god
Out of a great pike's shoulders
From a water-dogs's hooked bones:
It was made from the grief
Moulded from sorrow
Its belly out of hard days
Its soundboard from endless woes
Its strings gathered from torments
And its pegs from other ills
So it will not play, will not rejoice at all
Music will not play to please
Give off the right sort of joy
For it was fashioned from cares
Moulded from sorrow
Onun acoustic reprisal'ini daha cok severdim ben ya.
Amorphis'in cogu albumunu dinledim. En begendigim acik ara Tales from the thousand lakes. Mukemmel bir album. Tamamen kalevala temali bir soz temasi dizayn edilmis. Son albumlerini de begendim. Death of a King, The four wise ones, Sacrifice guzel sarkilardi. Saglam grup overall olarak. Grubu one eten etmenin de kesinlikle ve kesinlikle duzgun ve yerli yazilmis mukemmel rifler oldugunu dusunuyorum. Buna en iyi ornek House of Sleep'tir.
-
Varjoina Kuljemme Kuolleiden Massa albümü ile ilgili şöyle bir yazı buldum. Viides Luku: Hävitetty de iki epik yarımşar saatlik şarkıdan oluşan efsane albümdür. İkisi tavsiyemdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
Bu türk grubu metal sevenler kesinlikle ama kesinlikle dinlemeli. Mükkemmel bir albüm ortaya koymuşlar. Ben dinlerken çok gururlandım. Kaçırılmaması gereken bir albüm.
KHEPRA - COSMOLOGY DIVINE
Spotify:https://open.spotify.com/album/2iwKfc2KZMQCLTYrxsJkub
spotify:album:2iwKfc2KZMQCLTYrxsJkub
https://www.youtube.com/watch?v=0SawWq5CbRk&t=13s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 20 Şubat 2017; 21:10:51 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X