Bildirim
Sil (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
https://www.youtube.com/watch?v=TxvHZys0RXgquote:
Orijinalden alıntı: Mimisbrunn
Bana ilk defa Black albümü dinleten grup. Çok beğendim albümlerini ama dağılmışlar bende ki şans.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 18 Şubat 2017; 12:0:46 >
-
-
-
-
@leon tr hahah güzelmiş
@Papa Emeritus III güzelmiş hocam beğendim
@speedyturtle Müziği falan çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Şubat 2017; 13:56:20 > -
-
Dün Cartoon Network Rock atıyordun bugün satanist olmuşsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Maggese
Dün Cartoon Network Rock atıyordun bugün satanist olmuşsun
Normalde öyle dinlemem bunları, satanik konulu şeylere uzağım. All Shall Fall'u sevdim böyle karanlık güçler, kutuplardan soğuk geliyor esir alıyor falan değişik.Immortal'ın diğer albümlerine de bakacağım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Maggese
Dün Cartoon Network Rock atıyordun bugün satanist olmuşsun
Normalde öyle dinlemem bunları, satanik konulu şeylere uzağım. All Shall Fall'u sevdim böyle karanlık güçler, kutuplardan soğuk geliyor esir alıyor falan değişik.Immortal'ın diğer albümlerine de bakacağım.
Yukarıda ki ens,ferum'a bak seversin.
-
Ensiferum'u dinledim tüm albümlerini -
quote:
Ensiferum'u dinledim tüm albümlerini
Ben beğenmedim gerçi ama seninle zevklerimiz zıt olduğu için beğenirsin diye düşündüm -
-
-
-
-
Darkwood görmesin Ben sevemedim bunları, destan mestan bende seviyorum ama yaptıkları müziği sevmiyorum. Destan falan arıyorsan Amon Amarth'tan başkasını arama
-
https://youtu.be/CJgHn7MeAwc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağırayım gelsin Amon Amarth da güzel ama henüz albümlerini dinlemedim, listemde 8 şarkıları var şu an.
Metal dinlemediğim zamanlar bir kere Twilight of The Thunder God dinlemeye kalkmıştım Youtube'ta ta kaç sene önce, beğenmemiştim ama sonra metal müziğe alışınca çok güzel geldiler kulağıma. Güzel grup.
-
quote:
Çağırayım gelsinAmon Amarth da güzel ama henüz albümlerini dinlemedim, listemde 8 şarkıları var şu an.
Metal dinlemediğim zamanlar bir kere Twilight of The Thunder God dinlemeye kalkmıştım Youtube'ta ta kaç sene önce, beğenmemiştim ama sonra metal müziğe alışınca çok güzel geldiler kulağıma. Güzel grup.
Aç baştan sona dinle çok güzeller insan eline sword alıp taşı toprağı dağıtası geliyor, gerçi bazen baya duygusal oluyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X