Şimdi Ara

Sil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Bana ilk defa Black albümü dinleten grup. Çok beğendim albümlerini ama dağılmışlar bende ki şans.

https://www.youtube.com/watch?v=TxvHZys0RXg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 18 Şubat 2017; 12:0:46 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyturtle -- 18 Şubat 2017; 13:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satan kardeşlerime gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyturtle -- 18 Şubat 2017; 13:17:47 >
  • leon tr kullanıcısına yanıt
    speedyturtle S kullanıcısına yanıt
    @leon tr hahah güzelmiş

@Papa Emeritus III güzelmiş hocam beğendim

@speedyturtle Müziği falan çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Şubat 2017; 13:56:20 >
  • Bloodshot eyes - metal skin
    Serpents tounge - dagger claws
    Dragon wings - crooked horns
    King!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Şubat 2017; 14:37:46 >

• Dün Cartoon Network Rock atıyordun bugün satanist olmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Dün Cartoon Network Rock atıyordun bugün satanist olmuşsun

Normalde öyle dinlemem bunları, satanik konulu şeylere uzağım. All Shall Fall'u sevdim böyle karanlık güçler, kutuplardan soğuk geliyor esir alıyor falan değişik. Immortal'ın diğer albümlerine de bakacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Dün Cartoon Network Rock atıyordun bugün satanist olmuşsun

Normalde öyle dinlemem bunları, satanik konulu şeylere uzağım. All Shall Fall'u sevdim böyle karanlık güçler, kutuplardan soğuk geliyor esir alıyor falan değişik. Immortal'ın diğer albümlerine de bakacağım.

Yukarıda ki ens,ferum'a bak seversin.

• Ensiferum'u dinledim tüm albümlerini
  • quote:

Ensiferum'u dinledim tüm albümlerini

Ben beğenmedim gerçi ama seninle zevklerimiz zıt olduğu için beğenirsin diye düşündüm
  • Evet seviyorum Victory Song güzel, Ensiferum dinlediğim ilk folk grubu. 4-5 sene önce falan sanırım, From Afar klibi denk gelmişti Youtube'ta karşıma çıktı. Öyle keşfettim.

• quote:

Evet seviyorum Victory Song güzel, Ensiferum dinlediğim ilk folk grubu. 4-5 sene önce falan sanırım, From Afar klibi denk gelmişti Youtube'ta karşıma çıktı. Öyle keşfettim.

Bi bişey yok En güzel sıfat bu galiba bir şey hissettirmiyor, bağ kuramıyorum

• Doğrudur, ilgini çekmiyor olabilir. Ben seviyorum ya böyle eski çağları, destan mestan bir şeyler anlatan şeyler hoşuma gidiyor. Kılıçlı kalkanlı dönemlerde yaşamak varmış ama ilk savaşımda kılıcı yerdim herhalde.

Bunların yeni albümlerini çok merak ediyorum.

• Bunu biliyor musun? Senin memleketten.

Sabaton da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Şubat 2017; 16:7:8 >

• Darkwood görmesin Ben sevemedim bunları, destan mestan bende seviyorum ama yaptıkları müziği sevmiyorum. Destan falan arıyorsan Amon Amarth'tan başkasını arama
  • https://youtu.be/CJgHn7MeAwc

• Çağırayım gelsin Amon Amarth da güzel ama henüz albümlerini dinlemedim, listemde 8 şarkıları var şu an.
    Metal dinlemediğim zamanlar bir kere Twilight of The Thunder God dinlemeye kalkmıştım Youtube'ta ta kaç sene önce, beğenmemiştim ama sonra metal müziğe alışınca çok güzel geldiler kulağıma. Güzel grup.

• quote:

Çağırayım gelsin Amon Amarth da güzel ama henüz albümlerini dinlemedim, listemde 8 şarkıları var şu an.
    Metal dinlemediğim zamanlar bir kere Twilight of The Thunder God dinlemeye kalkmıştım Youtube'ta ta kaç sene önce, beğenmemiştim ama sonra metal müziğe alışınca çok güzel geldiler kulağıma. Güzel grup.

Aç baştan sona dinle çok güzeller insan eline sword alıp taşı toprağı dağıtası geliyor, gerçi bazen baya duygusal oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.