Arkadaşlar oyundan 3 sezonda sıkılıp bıraktım. Yeni takım arıyorum.Önerileriniz?Küçük ama büyük kulüp olma yolunda potansiyeli olan takım arıyorum. Saygılar.(Lig farketmez).Önceki takımım MAN CİTY.
o zaman sana 2 takım oneririm 1.si Arsenal 2.si juventus
maltepespor falan alabilirsin bulunduğun bölgenin takımını yükseltmek çok zevkli oluyor
A. Madrid,Hamburg,Marsilya,Cska Moskova ve Shaktar takımlarından birini tavsiye ederim...
Çorumspor ben aldım 3. sezonum git gide heyecanlaşıyor.
galatasarayı al
Ben aston villa ıle oynadım 3 sezon guzeldı manc ılede 3 sezon oynadım oda ıyı sımdı man .u ıle yapcam bu arada 3 sezon dan sonra realle gectım bırınde adamlar ıstedı benı
maltepespor falan alabilirsin bulunduğun bölgenin takımını yükseltmek çok zevkli oluyor
Evet güzel olabilir.
Peterborough
oyun beni sıktımı genelde ingiltere championship ten bi takım alıp onu premier lige çıkarıp orda yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıorum acaip zevkli oluo
Udinese ile oynuyabilirsin Veya Atletico Madrid iyi gider
Q.P.R 'yi öneririm.Muazzam bir transfer bütçesi var.İngiltere 2. liginde ve o lig için bütçen rahatça yeter.Aynı zamanda takımda kaliteli oyuncularda var.
quote:
Orjinalden alıntı: OraLeTH_
Peterborough
+
olmazsa hartlepool
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
quote:
Orjinalden alıntı: OraLeTH_
Peterborough
+
olmazsa hartlepool
veya Leeds çok sevdiğim takım olduğu için önerdim
talımını coktan secmissindir yalandan daha takım onermeye gerek yok
porto,karşıyaka veya udinese
Kesinlikle ankaraspor potansiyeli baya yüksek olmassa leeds veyahutta milwall adanademiride alabilirsin çok zevkli olmassa nostalji yap cm 01 02 cm 03 04 fm2005 falan takıl
Willem II'yi öneririm.
ben karadenizsporu aldım. 4 sezon sonunda süperlige çıkarttım ve süper kadro kurdum.ilk sezon oyuncular genç ve takım yeni kurulmuş oldugundan 12. bitirdim. 2. sezon şampiyonluga oynarım diye düşünürken save dosyası bozuldu
quote:
Orjinalden alıntı: linkin_park20
ben karadenizsporu aldım. 4 sezon sonunda süperlige çıkarttım ve süper kadro kurdum.ilk sezon oyuncular genç ve takım yeni kurulmuş oldugundan 12. bitirdim. 2. sezon şampiyonluga oynarım diye düşünürken save dosyası bozuldu