Bildirim
Sıktı artık bu mozilla ya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yalnız google chrome geçtim facebookta kitlendi bu seferde -
Bende firefox kullanıyorum ama kitlenme olmadı. -
Firefox candır canandır.Chrome u kullandım,çok kullanışsız. -
internet explorer kullanma o zaman sen hiç -
Opera kullan. Ama O da facebook'ta takılma yapıyor. Genel olarak çok kullanışlı bir tarayıcı. -
Chrome,mozilla,ie hepsi çok kötü doğru düzgün bir tarayıcı var mı ? flash içerikleri donmadan oynatan 15-20 sekme açınca donmayan...
İşlemcim:İ7 q720 ram :4gb -
valla chrome iyi sayılır ama oda reklamları engellemiyor facebook ta 100 tane reklam çıkıyor tabi program yüklesek kalkacak ama kim uğraşıcak onla da -
Yuh yıl 2012 olmuş Chrome kullanmayanlar var -
senin beynin uyuşmuş -
Bence sen facebook kullanma. -
gevset -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain_Ivy
internet explorer kullanma o zaman sen hiç
O nasıl bir cümledir Allah'ım? -
-
sil bidaha yükle -
Chrome'da halen bazı js uyumsuzlukları var.O yüzden kullanmıyorum.Firefox'u beğenmiyorsan Opera'yı deneyebilirsin. -
-
Anladık i7 işlemcin var -
Firefox gerçekten çok kasıyor, sistem kaynaklarını çok fazla tüketiyor.3 sekme açtın mı yandın,RAM mozillaya çalışacak demektir.
Valla ben hala ve ısrarla IE'ciyim (en iyisi falan demiyorum,herkesin tercihine saygı duyarım) -
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
sonsuza kadar
Benzer içerikler
- procto-glyvenol krem kullananlar yorumları
- reçetede 2x1 ne demek
- bekunis 2 tane içilir mi
- ağaca bakır çakmak faydalı mı
- hastayım terlemek istiyorum
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X