Şimdi Ara

Sıkıntım Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben pc de zula oynuyodum 1 yıl önce çok iyi kaldırıyordu. Sonra sildim ekim gibi gene indirdim. Ekran oynarken arada sırada dondu sonra ekran karardı, ekranda kriter dışı yazdı sonra mavi ekran verdi format attırdık ama format sanırım yarım yamalak atıldı. çünkü pc açılırken düzenli satırlar halinde ^^ buna benzer şeyler çıkıyor ayrıca driver yükledikten sonra pc gene mavi ekran veriyor ne yapmalıyım?



  • hdd varsa ssd alıp temiz bir format atmak sorunu çözer diye düşünüyorum birde ekran kartını sokup format atmayı dene belki ekran kartında sorun ola bilir.
  • ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum olsa olsa ekran çipi yanar oda olursa ekranı göstermez. formatı attık ayrıca zula hdd de idi. formatı attık hdd yi sdd ye dokunmadık pc açılıyo ama pc çöküp mavi ekranı verdikten sonra satırlar halinde ^^ gelmeye başladı yeniden başlarken. bide Windows 7 service pack 2f diye de olabilirmiş ama pc ye format atıcaksam güvendiğin bi win7 professional format uygulaması varmı bi kendim deniyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sancaktar_45

    ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum olsa olsa ekran çipi yanar oda olursa ekranı göstermez. formatı attık ayrıca zula hdd de idi. formatı attık hdd yi sdd ye dokunmadık pc açılıyo ama pc çöküp mavi ekranı verdikten sonra satırlar halinde ^^ gelmeye başladı yeniden başlarken. bide Windows 7 service pack 2f diye de olabilirmiş ama pc ye format atıcaksam güvendiğin bi win7 professional format uygulaması varmı bi kendim deniyim.
    hocam saten win7 desteği flan kesildi elindeki hdd cok güveniyosan windows 10 uda ssd ye kur bence
  • nasıl yani? hdd windows 7, sdd windows 10 mu olacak? demek istediğim 2 işletim sistemini aynı anda mı kullanıcam?
  • Sancaktar_45 S kullanıcısına yanıt
    hayır hocam elinde ssd mevcutsa hdd flan ugrasma windows10 kurulumubu ssd ye yap hdd oyun yüklersin ozaman sistemin daha hızlı daha stabil calısır oyun oynarken bile farkedersin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.