Şimdi Ara

Sıkıntılı Bir Konu INT bonus ve Stun????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir araştırıyorum eskilere göre son zamanlarda daha çok şekillenmiş bu konu şimdi açıklayayım Lightning mage dizilecek. Ardream ve base olarak ortak item kullanılıcak. Armor crimson set +8 dd kafalk +7 burada sorun yok. Int bonus kilitleme ve kilitlenme süresini etkiliyor bu sebebten dolayı takı seçimi belt glass ve küpeler cleric earring olacak. Yüzükler zaten imir neck ep. Bu takıların + ları da olucak tabi 0 olmayacak bunlar. Şimdi stat point olarak int bonus 180 olucak en az hatta belki daha fazla bile olabilir, karakter damage için değil kilitlemek için oynanıcak. Eline elysium almayı düşünmüyorum evet belki verdiği int bonus sayesnde kilitleme oranını arttırabilir ama onu takacak kadar mp vermeyeceğim daha doğrusu yetmez. Asıl sorun şu ki lightning erenion +8 takarsam bununda int bonusu var ve kilitleme oranı nasıl olur pek tahmin yürütemiyorum. Lightning damage nin kilitlemeye etkisi 0 mı onuda tam bilemiyorum. Ve son olarak +8 chaotic kullanırsam Le ye göre kilitleme açısından çok mu düşük kalır. Unutmayın karakter damage için değil en yüksek stun ihtimali için oynanacak. Ve de skill olarak 56 skili nin kilitleme şansı varmı onuda hatırlayamıyorum bi tartışsak şu konuları iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeShTeR -- 4 Şubat 2012; 12:22:29 >

• uskoda oynuyorsun usta pvp deil kitlersin tabi kolay zaten 59 base ortak demişsin 83 olsa belki zor kitlersin dicemde 59 kolay kitlersin zaten adam kitlendimi damageye gerek kalmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresun28Furkan

uskoda oynuyorsun usta pvp deil kitlersin tabi kolay zaten 59 base ortak demişsin 83 olsa belki zor kitlersin dicemde 59 kolay kitlersin zaten adam kitlendimi damageye gerek kalmıyor :D

Tamam dmg nin önemi yok elbet kilitlenir ama maksat daha da yüksek ihtimal. Karşıdakinin resistance da bağlı ama kendi açımdanda ihtimali yükseltmem gerekiyor
  • Bence ice ol Lr kitlemiyor asas priestlerde rol var zaten damage vuramassın lr verdiği için Roc'ta fr veriyor ya paper fr mage yada ice ol derim lr devri kapandı artık.

Lr olcaksanda ardream'de Chaotic +8 ve Elysium +8(bilmiyorum statlar yetiyor mu ardream'de takmak için) çok güzel int bonus veriyor. full +2 char dizsen akar.
  • ama sen lr için sormuşsun bana kalırsa fr magede en iyisidir :D
  • Flame mage geç o devri çoktan geçtim. Tam bir ice mage hastasıyım zaten garp 8 dual shio 3 ile çok pk attim stafla toplam 500 damage gördüm yavaşlatma ihtimali çok çok yüksek % 90 yavaşlatabiliyordum fakat sorun şu ki ardreamda int priest yoğunluğu var ve genelde sağlam priestler benim bunları devre dışı bırakmam gerekiyor stun ederek çünkü yavaşlatmanın pekte manası kalmıyor dediğinz gibi şu an ice im uzun sürede ice oynadm ama bu aralar biraz sıkıntılı bu konuda pk
  • ne diyosunuz yoksa elysium takabilecek kadar mp verip gerisini inte yüklemek yeterli olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elysium al

Flame mage devri geçti demişsinde hayatında hiç cz oynamadın galiba komik geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Elysium al

Flame mage devri geçti demişsinde hayatında hiç cz oynamadın galiba komik geldi

Flame mage devri benim için geçti diyorum dediğin gibi cz de oynamayacağım zaten şu an o yüzden yoksa flame mage tabiki çok öldürücü bi karakter
  • 2 sene ice mage oynadım vurduğu damageler güzel aslında hatta Evil wizard ptlerinde fr magelerden fazla vuruyor ice birde ice resis yok kimsede en boktan skilli vursan slow yiyor adam. lr öyle değil ama çok nadir kitliyor
  • quote:

2 sene ice mage oynadım vurduğu damageler güzel aslında hatta Evil wizard ptlerinde fr magelerden fazla vuruyor ice birde ice resis yok kimsede en boktan skilli vursan slow yiyor adam. lr öyle değil ama çok nadir kitliyor

O yüzden zaten en yüksek kiitleme orani için uğraşıyorum. Tam bir ice müptelasıyım cidden mükemmel damageler gordum 1 vs 4 bile yaptm asaslara karşı ice mage ile ama pk için light olmayı düşünüyorum. Gerçi bütün bu düşündüklerimden sonra sırf bir kaç priesti stun etmek için zevk aldığım ice bırakmak saçma olabilir. Doğru olan sevdiğini oynamak. Ben gerçekten etrafımdakileri süründürmekten zevk alıyorum. Kendimle çelişiyorum ya off

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

2 sene ice mage oynadım vurduğu damageler güzel aslında hatta Evil wizard ptlerinde fr magelerden fazla vuruyor ice birde ice resis yok kimsede en boktan skilli vursan slow yiyor adam. lr öyle değil ama çok nadir kitliyor

O yüzden zaten en yüksek kiitleme orani için uğraşıyorum. Tam bir ice müptelasıyım cidden mükemmel damageler gordum 1 vs 4 bile yaptm asaslara karşı ice mage ile ama pk için light olmayı düşünüyorum. Gerçi bütün bu düşündüklerimden sonra sırf bir kaç priesti stun etmek için zevk aldığım ice bırakmak saçma olabilir. Doğru olan sevdiğini oynamak. Ben gerçekten etrafımdakileri süründürmekten zevk alıyorum. Kendimle çelişiyorum ya off

Lr ile süründüremezsin hocam, old roller acayip yaygın farkındaysan ve usko'da item yapmak artık eskisi kadar zor değil...

İlla ki kitlemek istiyorum pet olacağım diyorsan, glacier ol en iyisi.

-int bonus veren staff'lardan birini al.
    -int ve hp ye dayalı takı al (küpeler c.e olsun tabiki, ringler glacier vereninden al yada rom yap +3.)
    - experience point verirken, staff'ı, shelleri veya crimsonları giyecek kadar int ve mp ver.

Öncelikle pet olacağın için dread shield alsana iyi edersin bu bir. ve ds'ye yetecek kadar da str ver.

Şahsi fikrim böyle. geriside sana kalmış arkadaşım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Lr ile süründüremezsin hocam, old roller acayip yaygın farkındaysan ve usko'da item yapmak artık eskisi kadar zor değil...

İlla ki kitlemek istiyorum pet olacağım diyorsan, glacier ol en iyisi.

-int bonus veren staff'lardan birini al.
    -int ve hp ye dayalı takı al (küpeler c.e olsun tabiki, ringler glacier vereninden al yada rom yap +3.)
    - experience point verirken, staff'ı, shelleri veya crimsonları giyecek kadar int ve mp ver.

Öncelikle pet olacağın için dread shield alsana iyi edersin bu bir. ve ds'ye yetecek kadar da str ver.

Şahsi fikrim böyle. geriside sana kalmış arkadaşım :)

Zaten ice devam etmeye karar verdim. Süründürmekten kastım ice zaten o yüzden ice oynuyorum Ayrıca tp mage değil killer mage oynuyorum ds takmam dual shio 3 ve garp +8 ile inanılmaz verim alınıyor sadece priestlere karşı belki bi nebze daha etkili olurum diye light düsünmüstüm ama vazgeçtim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.