Şimdi Ara

SIKILDIK ARTIK BU LPG KONULARINDAN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık sıkkınlık geldi bu lpg konularından.Yeter yazmayın belirki bi kaç başlık var onların altında sorun ne soracaksanız adam gibi orada tartışın muhabbetleri.Bendede var lpg benda yazarsam sende yazarsan ne olacak diğer bilgilere ulaşamıycaksın.Ama adminlere bir çağrım var bunu farklı bi böl
    m altına alınsın genelde bu konular çıkmasın ama en çok burası tercih edildii için nedense hep lpg muhabbetleri var bu konuları kapatacaz diyen admin arkadaşlar nedense kapatmamamakla birlikle markacılığa destek sağlıyo.Bunu en kısasından şöyle açıklasam bana kızmazlar umarım.BRC denilen firmanın reklamı çıkıp çıkıp duruyo altta . Daha önce böle bişey yoktu son 5-6 ayda lpg muhabbetlerinin artması üzerine artık nedendir bilinmez bu reklamlar gelmeye başladı tartar falan heryerde yazıo kimse ses çıkarmıyo nedendir acaba gelen güzel reklam paraları iyidir ama şunu belirtmek isterim bu foruma katkı sağlayan ana kişileri kaçırdınız.Yavaş yavaşta diğerleri gidiyo daha önce ne kadr güzel seviyeli vede keyifli bir ortamdı dh oto forum fakat bunun tadı madı kalmadı artık.adminler bunu silmesinler bukadarcık sitem edemiyeceksek tartışamıcaksak ne anlamı kaldı forum denilen olayın varın siz düşünün.Ben akıl vercek etcekde eğilim ama bu forumun adı lpg forumu olduda gitti bikaç konu içinde bunlar toplansaydı ne kadar güzel olcaktı.Bakalım insanlar teker teker gittiklerinde kimse kalmayınca şirketler burayada reklam verceklermi!SEVGİLİ ADMİNLER bu sizin elinizde

• Katılıyorum..

LPG Dönüşüm bölümü açılmış yeni gördüm fakat biz hep otomobil genel bölümünden girdiğimiz için onlarıda görüyoruz. Her gün en az 2 tane LPG konusu açılıyor artık iyicene bıktık.

LPG Dönüşüm bölümü Otomobil Genel bölümünden apayrı bi bölüm olsun, hatta yeni bi kategori.
  • kesinlikle böyle olmalı markaları bile ayırdılar yaw kardeşim burda opel vw bmw genel konuları durunca sorun oluyo bumu sorun değil ben anlamadım bende bunu o şekilde ayrı bir konu altına toplasınlar
  • Bıkkınlık geldi görmekten, kusacam artık LPG kelimesini görmekten, iyice daral geldi.

Apayrı bi yerde olsun Otomobil Genel bölümünde gözükmesin bu başlıklar yeter.

Şu anda Otomobil Genel İlk sayfasında 12 tane LPG ile ilgili konu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 14 Mayıs 2007; 13:50:37 >
  • Bu konudaki bilmem kaçıncı şikayet bu daha öncede bu tarz konular açıldı hepsine cevap verdik ama daha ayrıntılı bi cevap vermek istiyorum.
    Değişikler bu hafta içinde yapılması planlanıyor. Bu bugün bile olabilir...
    Otomobil genel bölümü daraltılacak
    Otomobil meraklıları ve otomobil sevenler Lpg konularını yada bilmem hangi üyenin aracındaki bilmem hangi sorunla ilgili konuyu görmek zorunda değilller. Bununla birlikte bu konular OTOMOBİL GENEL bölümünden ayrılarak hepsi OTOMOBİL TEKNİK YARDIM başlığı altında toplanacak.
    Bunun dışında DH OTOMOBİLİM bölümü açılarak hertürlü modifikasyon tunnig, kendi araçlarımız ses sistemleri ve buna benzer konular bu bölüm altında toplanacak.
    Hepsinden ayrı olarakta Otomobil ile ilgili video resim paylaşımlarının olacağı ve otomobil ile ilgili hertürlü geyiğin serbest olacağı Otomobil Bölümü Konu Dışı bölümü açılacak.

• bu çok daha mantıklı olur bekliyoruz yakında ama beklerken bile 3tane yeni başlık açılmış bunu görmekten sıkıldık ondan tepki gösteriyoruz
  • Güzel fikir supremum, inşallah en kısa zamanda hayata geçer herkes bi rahatlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bu çok daha mantıklı olur bekliyoruz yakında ama beklerken bile 3tane yeni başlık açılmış bunu görmekten sıkıldık ondan tepki gösteriyoruz

Şimdi herkesin bilgi alma soru sorma hakkı var. Kimseyi kısıtlamaya gidemeyiz. LPG dönüşümü Otomobil genel bölümünün alt forumu olduğu için Otomobil genel forumu açıldığında bu başlıklarda görülüyor. Şuan için yapılabilecek bişey yok
    Birkaç askıda olan bölüm var. Onlara karar verildikten sonra programcı arkadaşlar gereken ayırmayı yapacaklar. Bu sayede herkes rahatlamış olacak...
    Düzenlemeden sonra Otomobil genel bölümünde Lpg konusu görürseniz işte o zaman bunlar uyarı sebebi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 14 Mayıs 2007; 13:57:37 >

• 100. defadır lpg konularından bıktık diye konu açılıyor. Bence lpg ile ilgili konuları takip edenlerde sizin açtığınız konulardan bıktı. Modlar kaç defa cevap verdi çalışma yapıyoruz halledecez diye. Biraz takip edin forumu ondan sonra başlık açın.

• Gerekli cevaplar verilmiş, düzenlemeler yapılacak.

Ayrıca;

Yukarıda görmüş olduğunuz üzere ufak ufak altforumlar mevcut, Lpg dönüşümü dışındakilere tıklarsanız lpg konularını görmezssiniz. Eğer ki onun dışında lpg ile bilgili bir başlık varsa bize bildirin gerekli yere taşıyalım.

Biraz daha sabır lütfen.

Selamlar.

Kilitlendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.