Şimdi Ara

Sıkıcı bir Obp konusu daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diploma Puanı 62,33 TM de 25Kdan ne kadar geriye atar?
    Parlakbirgelecek hiç inandırıcı değil

• Puanza doğru hesaplıyor gecen seneki netleri yazdım tam sıralamayı verdi puanza yı dene
  • moralini bozmak istemem kardeşim ama 62 ne?
  • puanza dogruysa parlakbirgelecek cok mi pesimistik atiyor yani . ondan dolayi bie umutsuzluga kapilmistim obp 71 bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 81 obp ile beni 1k atmıştı. Kendin hesap et
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitirenzi

moralini bozmak istemem kardeşim ama 62 ne?

Cehalet işte , gençler ibret alsın

Parlakbirgelecek bana olduğundan az atıyor gibi gelmişti, 11k atıyordu sanırım bence daha fazla atar, puanza parlaktan daha mı iyimser? Pc geçince denerim
  • Benimde obp 62 ama mfyim ben 10-14 bin attı geçen sene beni ama tmde biraz daha atar gibime geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıl 25 k idim hocam tm3 te 73 obp 31 k ya attı seninki rahat 10 k moral bozmak istemem hocam hedeflediğimizin yukarısına bakacaz
  • Arkadaşlar artık bu tip sitelerın geçmiş senelerın sınav verilerine göre hazırlandıgını anlayın.eğer o sene girseydın bu kadar atardı demek.her ihtimalı göz onune an eger kolay çıkarsa 2016dakı gibi zor çıkarsa 2015 tekı gibi atar.2016 gibi kolay çıkacagını kesınlıkle sanmıyorum ama bu temel lisedeki şişirme puanlar sayesınde 2016 ya yakın bir tablo çıkabılır bu da benım tahmınım
  • Obp ğel parlak değil ama bu seneye göre çok değiir. Puan olarak ekşendiğinden yığılma olan aralıklarda çok atabilir ileri yada geri. Ama atıyorum sen 100 puan al okul da yüz eklesin 200 olsun. Başkası da okul 120 eklesin 60 sınavdan alsın gibi. Yüksek puan yaparsan etkilenme oranın azalır şu an için başka yapıcak şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

Geçen yıl 25 k idim hocam tm3 te 73 obp 31 k ya attı seninki rahat 10 k moral bozmak istemem hocam hedeflediğimizin yukarısına bakacaz

Cevap için teşekkürler hocam moral bozmak değil, gerçekçi olmak gerek.

10k atarsa iyi ben 15k atar diye düşünüyorum...
  • Puanza ösym nin açıkladığı yığınsala göre programlıyor ondan doğrj ama seneye ne olur bilemez sadece geçmişe göre kıyas yap diyor. Orası öyle gösterdi diye kendinizi endekslemeyin oraya birkaç farklı aiteden karşılaştırma yapın.

Sıralamanız ne kadar yüksekse o kadar az geriye atar. Ben sözelde 10.200 olmuşken 25 bine geri attı ki puanzada parlakbir gelecekte falan max 5 bin geri atar diye çıkıyordu. Sonucu görünce çıldırmıştım hayalimdeki bölüme gidemedim bu yüzden.
  • benim obp 63 dü kardeşim geçen sene tm 3 17 bindim 27 bine attı beni bu yıl temel liselerin 3.senesi yanılmıyorsam daha fazla atabilir
  • parlakbirgelecekte gösterdiği netleri puanzada denedim ikiside aynı gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Cocktail

benim obp 63 dü kardeşim geçen sene tm 3 17 bindim 27 bine attı beni bu yıl temel liselerin 3.senesi yanılmıyorsam daha fazla atabilir

Ow, işte en gerçekçi bu oldu o zaman beni bi 18k felan sallar
  • Magoalene kullanıcısına yanıt
    maalesef öyle ama umudunu kaybetme ilk 5k girersen daha az atar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.