Şimdi Ara

ŞİKE ANAKONUSU BİZİM ICIN ACILDI ONLARINDA BAŞI BELADA !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk sayfa yorumlarını okuyorumda gülmekten çatladım yav

Allahım iyiki beşiktaşlıyım.

Dünya Kulübü Beşiktaş.

Şikeci aziz.

Şerefli beşiktaş.

Trabzonlk şampiyon kutlama

• Bırak kendi haline çoluk çocuk dolu eğleniyorlar işte. Anladım ki artık uğraşmaya değmez bunlarla. Hala aynı yorumları atıyorlar. En iyisi bırak kendi hallerine çalmadan oynasınlar.
  • Hocam biz de aklanmadık daha ancak forumdakiler aklanmışız gibi seviniyor ben anlamadım ama şu var hâlâ suçsuzuz ve ıspatlanana kadar öyle olacak, bunu anlamak istemedi diğer takım taraftarları. Fenerbahçe taraftarının desteği bu yüzdendir, Aziz Yıldırımı ın şike yaptığı kesinleşirse işte o zaman cezamızı çekeceğiz zaten.

Şimdi aynı şey BJK nin başına geldi ve ne hissettiğimizi hissediyorlardır. Ancak biz yöneticilerin suçsuzluk halleri bitene kadar destek vereceğimiz için onlar aksini yapmak durumundaydılar.

Biz Aziz Yıldırım ı tutuklandığı gün silseydik, BJK liler bugün Tayfur un arkasında olurdu, taraftarlık böyle olur vs derlerdi bu tamamen Fenerbahçe ye zıt olmanın psikolojisi, çünkü adam hâlâ suçsuz ve beşiktaşın evladı, ben dahi severim Tayfur u, tutuklansa da hükmü bekliyeceğim, Tayfur hükmü giysin sonra silsin BJK taraftarı.
  • Arkadaşlar tamam açmayın şöyle konular.Tutuklanmaları demek suçlu oldukları anlamına gelmez.
  • Bu arada Avrupa Fener'i konuşuyor.Onlar da dünya kulübü oldular artık.(PR0_BJK )
    Ama şöyle bir durum var eğer biz trabzona inönüde maçı verdiysek bizde küme düşelim herkez layığını bulsun arkadaşlar yalan mıyım? (Toraman1903 )
    Donanımhaberdeki Fenerbahçeli taraftarlar çözümü Nemesis'te arıyor! (ThePhenoM )
    telefon dinlemeleri yakında medyaya servis edilir bütün rezillikleri ortaya dökülür (facemaker )
    Allahım iyiki Beşiktaşlıyım. (Blackeagle )
    Azizin paşalarla askerlerle yakın ilişkisi olduğu biliniyor, ergenekonla ilişkisi olabilir.(BEETHOVEN )
    Bakalım Fener; taraftarlarının sürekli dilinde dolandırdığı gibi 17 takıma karşı mücadele ederek mi şampiyon olmuş; yoksa 17 takımın hakkını yiyerek mi şampiyon olmuş, görücez.. (Lawagolem )
    fener forumlaraına baktım yürüyelim protesto edelim bilmemne yazmış adamlar.neyi protesto ediyorsunuz arkadaş siz?olay hukuki bir boyut almış artık,birşey çıkar veya çıkmaz bekleyeceksin sonucu.dağbaşımı burası kanuna iştigal etmiş bir olayda yürüyeli protesto edelim bilmne edelim? (ilkerinanç )
    bide şöyle mantalite var adamlarda,lan şike yaptıysak o kadar maçı nasıl kazandık,o kadar branşta nasıl şampiyon olduk.ee şike yaparak işte?hani bunu ben demiyorum,şike yapıldığı ispat edilene kadar demem de açıklaması böyle olur işte onu diyorum. (ilkerinanç )
    Bide olumlu yönünden baksınlar. Artık Avrupa'da bizden daha fazla konuşulucaklar (Lawagolem )

eğer şike varsa ve şikeye rağmen türkiye kupasını alamadılarsa, yuh diyorum (Lawagolem )

• ahmettt
  • Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun tutuklanmasından sonraki yorumlar

Hay Allah... (0nur! )
    Allahım nasıl bir saçmalığın içine girdiler (T®an©e Addi©T )
    yazıklar olsun (aybeerk )
    Lanet olsun git! (phenomll )
    ben en çok tayfura şaşırdım adalı bir nebze sinan engin olsa kesin yapmıştır bile derdim ama tayfur? (ilkerinanç )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.dalga da gelir belki,daha neler olur belli olmaz.

Ceza kesmeseler bile cok buyuk devrim olur bu.kimse şike yapmaya cesaret edemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.