Şimdi Ara

Şikayetvar.com a yapılan haziran ayına ait şikayetler:(En Çok Şikayet VW ve OPEL e Herzamanki gibi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vw sikayet edenler once reno kullansin bence 4 aydir kilima dugmesi bekliyorum fransadan gelcek 6 kere arabamin cam krikosu degisti daha neler neler
  • çorlu opel bayisi de hiç iyi değil. araç almaya niyetliyken bir kişi bile ilgilenmedi. vazgeçtim. ford bir indirim yapsa da alsam...
  • Gerçekten merak ediyorum.Bugün şanzımandan tutun en ince ayrıntısına kadar elektronik aksamlarla donatılan tüm araçların 10-15 yıl sonraki sahiplerinin durumu ne olacak acaba?Bugün yeni model olduklarından belki göze batmayan tüm elektrik donanımlardaki sorunları bulunan araçların 10-15 yaşına geldiğinde kullanıcılarına büyük dertler açacağını düşünüyorum.Bugün piyasada sorun çıkaran araçların büyük çoğunluğu esp abs ebd hilholder otomatik vites ......vs (liste uzar gider )donanımlara sahip olan araçlar.Şahin,dğan ve broadway sahiplerinin büyük çoğunluğu inanın sanayiye uğramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 28 Haziran 2011; 21:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

[ 23 Haziran 2011 ]
    mateselk
    870705
    AUDİ Araç Anlatılandan Farklı Çıktı!
    İzmir Eröz Audi'den A4 satın aldım. Ancak araç bana anlatıldığından farklı geldi. D...
    Devamı

bu şikayet yanılmıyorsam dh üyesine ait

konu da açmıştı hatta

Şikayetvar.com denilen site çok acayip bir yermiş arkadaşlar. Hatta o kadar sizin probleminiz çözülmüş ama sizin haberiniz yok!!! Adamlar benim yazmış olduğum şikayete çözüldü yazmışlar. Kendilerine mesaj atıyorum kimse beni aramadı ve sorunum aynen duruyor diye. Cevap bile vermiyorlar. :)))

Adamlara bak ya.. Demekki orda yazılan şeylerin çoğu asparagas..

Üyeliğimin silinmesi için başvuru yaptım. Eğer hala silinmediye bakabilirsiniz. Haberim yok ama sorunum giderilmiş. Bu site yöneticileri heralde başka alemde yaşıyorlar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.