Şimdi Ara

Şikâyet sistemini kullanan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bölümde çok fazla sayıda kural dışı konu açılmaktadır. Şikâyet sistemini kullanarak lütfen bize yardımcı olun, böylece daha kısa sürede gerekli ve işlemleri gerçekleştirebiliriz.

Bölüm kuralları:
    http://forum.donanimhaber.com/m_75186677/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Lys1den once ana konu acmiyoruz tarzi bir cevap vermistiniz. Niye siliyorsunuz konulari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Lys1den once ana konu acmiyoruz tarzi bir cevap vermistiniz. Niye siliyorsunuz konulari

Ana konu uygulamasına karşıyız lakin burası da çöplük değil bunu hatırlatmak istiyoruz. Bölüm kuralları belli, her akla gelen konunun açılacağı bir bölüm değildir burası bilakis insanların geleceklerine yön verdiğimizi hesaba katarsak daha da dikkatli olmamız gerektiği aşikârdır.

Bölüm kuralları
    Madde 4. Tekrar niteliğindeki konular kilitlenecektir. İlgili konunun tek bir başlık altında işlenmesi, bilgi alışverişinin bütünlüğünü sağlayacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Lys1den once ana konu acmiyoruz tarzi bir cevap vermistiniz. Niye siliyorsunuz konulari

Ana konu uygulamasına karşıyız lakin burası da çöplük değil bunu hatırlatmak istiyoruz. Bölüm kuralları belli, her akla gelen konunun açılacağı bir bölüm değildir burası bilakis insanların geleceklerine yön verdiğimizi hesaba katarsak daha da dikkatli olmamız gerektiği aşikârdır.

Bölüm kuralları
    Madde 4. Tekrar niteliğindeki konular kilitlenecektir. İlgili konunun tek bir başlık altında işlenmesi, bilgi alışverişinin bütünlüğünü sağlayacaktır.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bölüm kuralları

Tesekkurler

Rica ederim.

Bunu belirtirken bir konunun farklı dallarına ait yeni konular açılabilir ama 20 tane bekleme konusuna müzik, oyun öneri konularına vs. gerek olmadığını belirtmek istiyorum.

• quote:

Değerli üyelerimiz,

Bölümde çok fazla sayıda kural dışı konu açılmaktadır. Şikâyet sistemini kullanarak lütfen bize yardımcı olun, böylece daha kısa sürede gerekli iş ve işlemleri gerçekleştirebiliriz.

Bölüm kuralları:

herkese konu sınırlanması koyulması taraftarıyım. ve herkes kendi konusunu silebilmeli bence. o zaman çok daha rahat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

quote:

Değerli üyelerimiz,

Bölümde çok fazla sayıda kural dışı konu açılmaktadır. Şikâyet sistemini kullanarak lütfen bize yardımcı olun, böylece daha kısa sürede gerekli iş ve işlemleri gerçekleştirebiliriz.

Bölüm kuralları:

herkese konu sınırlanması koyulması taraftarıyım. ve herkes kendi konusunu silebilmeli bence. o zaman çok daha rahat olur

Maalesef bu şekilde bir işleyiş ve uygulamamız yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoğunluktan dolayı çok karışacaktır her şey, o nedenle lütfen şikâyet sistemini kullanarak bize ulaşın.
  • Az açmış olduğum geri sayım konusu nedense kapatılmış acaba bunun nasıl bir zararı var foruma onu merak ettim.
    İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Az açmış olduğum geri sayım konusu nedense kapatılmış acaba bunun nasıl bir zararı var foruma onu merak ettim.
    İyi günler...

Gereksiz konudur. Zaten bekleme sohbet konusu bulunmaktadır.
  • ÖMER EFENDİ ÇOK BOŞ KALDIN SANIRIM.NE O ÖYLE GEREKSİZ FİLAN DEYİP KONU KAPATMALAR ??? BURADAKİ İNSANLARA SAYGI GÖSTER, FORUMUN BURADAKİ İNSANLAR OLMADAN BİR HİÇ OLDUĞUNU UNUTMA !!! ŞIMARIKLIĞIN LÜZUMU YOK
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Az açmış olduğum geri sayım konusu nedense kapatılmış acaba bunun nasıl bir zararı var foruma onu merak ettim.
    İyi günler...

Gereksiz konudur. Zaten bekleme sohbet konusu bulunmaktadır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Ömer

quote:

Orijinalden alinti: 06_EMRE

Az açmis oldugum geri sayim konusu nedense kapatilmis acaba bunun nasil bir zarari var foruma onu merak ettim.
    Iyi günler...

Gereksiz konudur. Zaten bekleme sohbet konusu bulunmaktadir.

OBP nasi etkilicek acaba adli konumu niye sildiniz ? OBP konu disinda bi olay mi sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangsterParty -- 1 Temmuz 2013; 12:54:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

quote:

Orijinalden alinti: Ömer

quote:

Orijinalden alinti: 06_EMRE

Az açmis oldugum geri sayim konusu nedense kapatilmis acaba bunun nasil bir zarari var foruma onu merak ettim.
    Iyi günler...

Gereksiz konudur. Zaten bekleme sohbet konusu bulunmaktadir.

OBP nasi etkilicek acaba adli konumu niye sildiniz ? OBP konu disinda bi olay mi sanki ?

40 dakika kaldı diye süre sayıyorsunuz. İçine de terimsel bir çeşni yapıyorsunuz konunuz bölümle mi ilgili oluyor?
    Kurallara uygun konu açarsanız kimse bir şey yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

ÖMER EFENDİ ÇOK BOŞ KALDIN SANIRIM.NE O ÖYLE GEREKSİZ FİLAN DEYİP KONU KAPATMALAR ??? BURADAKİ İNSANLARA SAYGI GÖSTER, FORUMUN BURADAKİ İNSANLAR OLMADAN BİR HİÇ OLDUĞUNU UNUTMA !!! ŞIMARIKLIĞIN LÜZUMU YOK

Haklısınız. Saygı sınırlarını da aşmanın lüzumu yok.
  • Bazen ben de konu açıyorum. Cevabımı aldıktan sonra silmek istiyorum. Ama sil butonunu göremedim. Böyle bişey olsa kendimiz silebilsek sonradan, iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 1 Temmuz 2013; 12:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Bazen ben de konu açıyorum. Cevabımı aldıktan sonra silmek istiyorum. Ama sil butonunu göremedim. Böyle bişey olsa kendimiz silebilsek sonradan, iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Bazen ben de konu açıyorum. Cevabımı aldıktan sonra silmek istiyorum. Ama sil butonunu göremedim. Böyle bişey olsa kendimiz silebilsek sonradan, iyi olurdu

Maalesef üyelerimiz konularını silemiyorlar. Ama konunuzu şikâyet ederek bize bildirin biz size yardımcı olalım.
  • Şikâyet sistemini kullanan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.