Şimdi Ara

Şık ve İnce..--NOKİA 2630 İNCELEME # BaRo55 Pictures------- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
22.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zzzzz

    hem iyi mp3 çalıyor hemde hafıza az ve kart yok olmamış

    mp3 derken 1 tane müzik yükledim...

    birde amr dosya
  • makul bi fiyata düşerse sadece konuşmak için tlf alan kullanıcılar için bi seçenek olabilir.

    inceleme için tşk ler.
  • Yanlış anlamayın ama ben ortada bi inceleme göremedim. Sadece çekilmiş resimler, telefonun teknik özellikleri ve bir kaç artı ve eksi yönleri.
    Forumda bir sürü cep telefonu incelemesi mevcut. Eğer buna inceleme dersek onlara hakaret etmiş oluruz. Yanlış anlaşılmasın. Yadırgamıyorum. Sadece inceleme denen şey bu kadar basit olmamalı.
    Yorumlarınız eşliğinde resimlerle harmanlanmış bir şey beklerim ben en azından bir incelemeden.
  • bende dun gece gıttım aldım 8800 alacaktm elımde motorolanın c113 a olan modelı vardı para toparlanana kadar bunu alayım dedm hos bı telefon bende samsungu begenseydım E200 tercıh edılebılırdı bunun yerıne ama nokıa baska...ogrencı olanlara gore :D:D paramız yokya ondan...
  • kamera olarak fiyatına göre bana iyi geldi..6630 ile yaptğım bir araştırmada benzer kamerası var fakat 2630'da sanki kamerada noktalar oluşuyor..

    ama buda çok büyük bir sorun değil..
  • Ben bu telefonu anneme hediye olarak çok beğenerek aldım. Annemde çok beğendi. Çok ince gayet kibar bi telefon. Kamerasıda fena değil.
    200 ytl ye aldım ben 2 hafta önce..
  • telefon fena değilde fiyat performans çok kötü..
  • bunu alıcam ben tam istedigim gibi büyük olmıcak renkli ekran tamam msj ve konusma icin lzm tel bana geri kalan hersey psp'de var
  • sarj olayı nasıl arkadaşlar? kullananlardan bilgi alabilirmiyiz? ayrıca radyo dinlerken sarj çok mu gidiyor. telefonu almayı düşünüyorum, biraz bilgi verirmisiniz bu konular hakkında
  • telefon çok güzel ama pahalı 150 ytl ye düşünce alınır
  • Arkadaşlar,

    - Yabancı forum sitelerinde tuş takımının narin olup bozulduğundan bahsediyorlar.

    - Bir de oldukça hafif olan bu telefonun titreşim özelliği ne kadar güçlü. Sokakta yürürken çağrı geldiğinde farkedebilirmiyiz.

    Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 124yusuf


    quote:

    Orjinalden alıntı: Dreamboy

    20 lira daha verip 6230i almak daha mantıklı


    50 lira daha verip bir motorola rokr E2 almak daha da mantıklı.



    bu teli 12 taksit 215 ytl veriyolar bence uygun işte üstüne para koymaya gerek yok

    hea foto koyulmus ztn ok ben simdi gördüm ekran rengi soluk degil demi burdan pek anlasılmıyoda iyi gibi sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 15 Kasım 2007; 22:49:44 >




  • soluk değil..çok canlı..
  • Telefon küçük ve şık konuşma amaçlı kullanmak için ideal bir telefon Ama keşke biraz daha ucuz olsaydı
  • Arkadaşlar son derece iyi bir telefon menüsü yavaş ayrıca radyodan kulaklıkla az ses geliyor ama hafifliği herşeyi silip götürüyor :) Ancak en büyük sorunu şarj biterken neredeyse hiç aralık vermeden uyarı yapıyor insanın sinirleri bozuluyor telefonu alıp fırlatmak geliyor içinden :(
  • yavaş diyorsunuz? ne kadar? 2610 veya 2626 hızı ile kıyaslama yapmanız mümkün mü??

    bir de uyarı vermesi sessiz modda bile olsa aynı mı? her modda aynı şekilde mi uyarı veriyor?

    şarj süresine kaç gün?

    8mb hafızanın kaç mb'ı bize ait(tel içindeki temalar resimler zil sesleri çıkarıldığından kemiksiz bize kalan hafıza)

    aksesuar olarak kılıfı var mı?

    bu sorularıma cevap verebilecek var mı?


    şimdiden teşekkür ederim...
  • arkasdaşlar bütün siteleri aradım ama 2630 için oyun bulamıorum... Yardımcı olurmusunuz?...
  • arkadaşlar ben bu telefonu ailem için aldım da, bugün bana hoparlörden biraz az ses çıktığını ve yükseltebiliyorsam yapmamı istediler de, acaba bu hoparlör ses seviyesi ayarını nereden yapabiliriz??? bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum... yardımlarınız için teşekkürler...
  • Herkese selam, arkadaşlar bu telefonda ekran koruyucu olarak "Analog Saat" var. Bunu güç bela buldum açtım, fakat ekran koruyucu devreye girdikten 15 saniye kadar sonra ışık kapanıyor ve koyu bir görüntü olarak kalıyor ekranda. Ayrıca akrep ve yelkovan var ama sayılar yok çok basit bir görüntüsü var. Bunu değiştirmek mümkün mü? İnternetten filan güya canlı bir analog saat indirmek mümkün oluyormuş. Babam görmüş ama nasıl yapmışlar sormamış. Bilen var mı acaba,nasıl yaparız?
  • Yaklaşık 2 hafta önce bir 2630 aldım kendime ben öncelikle fikirlerimi yazayım eğer sorunuz olursa onları da memnuniyetle yanıtlarım.
    Öncelikle belirteyim telefonu 2. hat için kullanıyorum diğer telefonum W810i ama 2630 tek telefon kullananlarında tercihi olabilecek bir telefon.

    KUTU İÇERİĞİ
    Telefonla beraber kutu içerisinden kulaklık (sanırım 6300 kulaklığı ile aynı), şarj aleti ve kullanma kılavuzu çıkıyor. Kutu 1110 ların kutusundan bile küçük. Sanırım Nokia ulaşım giderlerinden baya şikayetçi :)

    EKRAN
    Telefon 65536 renkli ekrana sahip. Gündüzleri ekrandaki yazıları görmek çok zor değil ama tabiki yetersiz kalıyor biraz. 128 x 160 piksel için biraz büyük o yüzden nerdeyse pikselleri tek tek sayabiliyorsunuz Ama şunu belirteyim Samsung E250 nin ekranından daha kaliteli. Mesajlar ve rehberdeki isimler yeterli fontlarda olduğu için rahatça okuyabiliyorsunuz. Ayrıca bu fontları kendiniz ayrı ayrı ayarlarabiliyorsunuz (mesajlar, rehber, Web için).

    TUŞLAR
    Kısaca açıklamak gerekirse parmağı büyük olanların da rahatlıkla kullanabileceği büyüklükte, isteklerinize cevap verebilecek bir tuştakımına sahip. Işıklandırmada çok başarılı gece güzel görünüyor diyebilirim.

    GENEL KULLANIM
    Kullanım olarak telefon çok basit bir arayüze sahip. Zaten S40 yazılıma sahip telefon kullanıcıları bilirler çok fazla yormayan aradığınızı rahatlıkla bulabileceğiniz bir menüsü var. Ayrıca telefonda fazlaca kısayol mevcut olduğu için herşey adeta elinizin altında gibi. Fakat bu arayüzün kötü tarafı (en azından benim için) basit olduğu için telefonu ilk aldığınızda şöyle yarım saat kurcalıyorsunuz ve sonra nerdeyse kullanmak bile istemiyorsunuz. Benim ikinci telefon olarak kullanmamın sebebi gerçekten çok ince ve kullanışlı olması. Hoş çizgilerle ve ayrıntılarla daha da güzelleştirilmiş. Bu inceliğin kötü tarafı yokmu derseniz malesef var. En önemlisi titreşim son derece zayıf kot pantolonun arka cebinde bile hissedemiyorsunuz. Bunun yanında telefonu cebinizden çıkarırlen yanlardan tutamıyorsunuz elinizden kayıveriyor bu çok önemli bir problem değil bence.
    Herkes mutlaka bir kez Nokia kullanmıştır herhalde işte 2630 da Nokianın bir çok telefonu gibi (üst segmentleri saymıyorum tab) kolay menü ve kolay kullanım özelliklerini barındıran bir telefon. Kendinize bir resim klasörü oluşturup duvar kağıdı veya ekran koruyucunun bu klasör içindeki dosyaların slayt geçişinden oluşmasını sağlayabiliyorsunuz. Benim gibi sürekli ekranında farklı görüntüler görmek isteyen birisi için çok faydalı bir özellik :) Ayrıca ekran koruyucu olarak bir video atayabiliyorsunuz tel ışıkları yanmadığı için vidoyu izlemek pek de zevkli olmuyor ama yinede bu özelliğin olması da hoş olmuş.
    Kasa olarak kalitesiz görünmüyor. Batarya kapağı metal ve çok sağlam duruyor. Kenarlardaki gri kaplama zamanla soyulmaya müsait gibi ama şu an için bir sorun yok. Elinize rahat oturuyor ve tek elinizle telefonu rahatça kullanabiliyorsunuz. Telefonun girişler sol üst bölüme yerleştirilmiş. Sanırım ince telefonlardaki bu modaya Nokiada uymuş :)

    KAMERA
    Eğer telefon tercihiniz 2630 ise siz telefonda kamerayı pek önemseyen birisi değilsiniz demektir bence. Çünkü kamera gerçekten orjinal bir VGA Bir de bu kamera için yan tarafa özel bir tuş koymuşlar o da hangi akla hizmet anlayamadım. Rehberinizdeki kayıtlara fotoğraf eklemek için kullanılabilecek bir kamerası var. Açık havada iyi sonuçlar elde edebilmek mümkün. Resimleri bilgisayara attığınızda vasat denilebilecek sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Benim bir fotoğraf makinam var veya bu özellik beni pek ilgilendirmiyor diyorsanız 2630 alternatif tercihleriniz arasına girebilir. Örnek fotoğraf eklemeye çalışıyorum arkadaşlar onları da yakında yayınlarım en azından kendiniz karar verebilirsiniz.

    RADYO
    Açıkcası ben radyoyu diğer telefonumda (W810İ) dinlemeyi tercih ediyorum ama 2630 da radyo yönünden başarılı diyebilirim. Radyonun arayüzü hoş, ses seviyesi de tatmin edici diyebilirim. * tuşuna basılı tuttuğunuzda radyo açılıyor. Çekim gücünü W810i ile kıyaslarsak biraz zayıf kalıyor. İşe giderken dinlemeye çalıştığımda kızılay gibi merkezi bir yerde biraz da olsa cızırtı yaptığını farkettim bu sorunu diğer telefonumla hiç yaşamıyorum.

    Telefon hakkında benim görüşüm olumlu. Bataryası gece gündüz açık 4 gün gidiyor. Bluetooth olması büyük bir artı zaten benim almamdaki asıl sebeplerden de birisi. Şu anda peşin 180 YTL ye alabileceğiniz bir telefon, ben 190 YTL ye aldım. Fiyatını hakedip haketmediği konusunda biraz çekincelerim var. 150 YTL seviyesine düşerse tabiki alınabilir.

    HAFIZA
    Telefon 11 mb lik hafızaya sahip. Arttırma şansınız malesef yok. Zaten bu yüzden olsa gerek telefonda müzikçalar özelliği yok. Ben zil sesi yapmak için bir adet mp3 attım onun dışında resim ve video için yaklaşık 6 mb lik boş hafıza mevcut. Ben pek kullanmasamda hafıza yetersiz gibi görünüyor. En azından 20-30 mb lık bir kapasite hoş olabilirdi.

    Sorularınız varsa elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışırım arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralet82 -- 23 Ocak 2008; 19:15:26 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.