Şimdi Ara

Siirtte olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siirtte nevruz nedeniyle bir sürü olay çıktı.Etrafta bir sürü robokop gibi asker kaynıyordu.Bizimkilerin söylediklerine göre sabahtır silah sesleri geliyormuş

• onur19031 gelişmeleri senden almaya devam edeceğiz...ve şimdiki durağımız ankara..ankara ankara güzel ankara ,seni görmek ister her düşen dara, senden yardım umar her düşen dara,yetersin onlara güzel ankara
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

onur19031 gelişmeleri senden almaya devam edeceğiz...ve şimdiki durağımız ankara..ankara ankara güzel ankara ,seni görmek ister her düşen dara, senden yardım umar her düşen dara,yetersin onlara güzel ankara

• quote:

onur19031 gelişmeleri senden almaya devam edeceğiz...ve şimdiki durağımız ankara..ankara ankara güzel ankara ,seni görmek ister her düşen dara, senden yardım umar her düşen dara,yetersin onlara güzel ankara

ne saçmalıyosun sen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

quote:

ne saçmalıyosun sen ya

sevmicen mi artık beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDEN KARS VE AĞRI KÜSKÜN?
    3 ay önce açıldı
    Bedelli askerlikte rdm var mı?
    6 yıl önce açıldı
    TRABZON'DA ASKERLİK..!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.