Şimdi Ara

Bedelli askerlikte rdm var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın anksiyete ve panik atak hastalıkları var. Ailesiyle olabildiğince az konuşmaya gayret ettiği için hastaneye ben götürdüm, doktor onaylı yeşil reçete ilaçları var ve psikoljik tedavisi devam ediyor.
    Şimdi bu arkadaş bedelli başvurusu yaptı, 21 gün askerliği süresince ilaçlarını kullanması gerek ama rdm yaparsalar nasıl olacak? uzun dönemlerle aynı koğuşa atarsalar (tüm rdmler aynı koğuşta diye biliyorum) kavga çıkar. Peki bedelli rdm olursa bedellilerle aynı koğuşta mı kalacak? yoksa bedelli rdm için ayrı koğuş mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 29 Ekim 2018; 13:23:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun dönemlerle aynı koğuşa atma gibi bi durum yok. Bende ilaç kullanıyordum,ilk giriş yaparken zaten bi test yapıyolar orda belirtiyorsun rahatsızlığını, komutanlar ona göre günlük alacağın ilaçları sana hergün veriyorlar.Ben ilk celpte yaptım. Bi sıkıntı olmadı.
  • hastalıklarının durumunu bilmiyorum ama bedelli basvurusu sırasında büyük ihtimal hastaneye sevk ederler, hastalığının durumuna göre muaf alabilir. parasını da geri alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 29 Ekim 2018; 14:16:26 >
  • Hastalik cok ilerlemişse askerlikten yırtar ama heyete girmesi gerek
    Her rdm ayri kogus verseler nasil basa cikacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa'da yaptım, RDM vardı. Bedelliler bedellilerle kalıyordu. 55 kişilik koğuşta 2 tane uzun dönem kalıyordu sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hastalıklarının durumunu bilmiyorum ama bedelli basvurusu sırasında büyük ihtimal hastaneye sevk ederler, hastalığının durumuna göre muaf alabilir. parasını da geri alır
    anksiyete. antidepresan kullanıyor.

• RDM iyi bir şey değil. Eğer ilacı varsa çorabın içine soksun. RDM'lilerle aynı koğuşta yatmasın. Kimin ne olduğu belli değil. 21 gün dişini sıksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik (YEDEK SUBAY mı Oldum??)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

Manisa'da yaptım, RDM vardı. Bedelliler bedellilerle kalıyordu. 55 kişilik koğuşta 2 tane uzun dönem kalıyordu sadece.

hocam bedelli yapacağım rdmliler nerde klaıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam bedelli yapacağım rdmliler nerde klaıyor

Alıntıları Göster

Yanlış hatırlamıyorsam bizimle aynı koğuşta kalıyorlardı

• quote:

Yanlış hatırlamıyorsam bizimle aynı koğuşta kalıyorlardı

Alıntıları Göster

rdmliler neler yapıyor askerde hocma yüzde 90 öyle olcam

• Hocam bizimkiler ağır hasta değillerdi. Eğitimlere genel olarak katıldılar. Çoğu zaman da doktorla görüşmek için her gün adını yazdırıp, gün içinde saatlerce sıra bekleyerek zaman öldürdüler.

• quote:

Hocam bizimkiler ağır hasta değillerdi. Eğitimlere genel olarak katıldılar. Çoğu zaman da doktorla görüşmek için her gün adını yazdırıp, gün içinde saatlerce sıra bekleyerek zaman öldürdüler.

hocam diyelim rdmyim eğitime katılmak istemiyorum katılmam dimi peki o sırada napıcam birde eğiitmler ağırmı ortam eğlencelimi

• Eğitime katılıp katılmama ihtimali ve ortamın nasıl olduğu askerlik yapacağınız yere göre değişir maalesef. Bu konuda kimse kesin bir şey söyleyemez..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.