Şimdi Ara

Siirt Eruh'ta hain saldırı! 2 asker şehit oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Siirt Eruh'ta hain saldırı! 2 asker şehit oldu!
    PKK terör örgütü militanları tarafından Eruh Bilgili Jandarma Karakoluna yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit ve 4 askerin yaralandığı belirtildi

PKK’lı teröristler Siirt’in Pervari İlçesi’nde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıyla aynı saatlerde yine Siirt’in Eruh İlçesi’ndeki Bilgili Jandarma Karakolunu hedef aldı. PKK’lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda açılan ilk ateşte 4 askerin yaralandığı öğrenildi. Karakolda bulunan askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor. Karakola takviye askerlerin gönderildiği belirtildi. Tedaviye alınan askerlerden ikisi şehit oldu.

Siirt Eruh'ta hain saldırı! 2 asker şehit oldu!

PERVARİ’DE 4 SİVİL YARALI

PKK’lıların Pervari’de düzenlediği saldırıda 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan İsmail Erik ile Mehmet Akbulut, tedavi için Siirt Devlet Hastanesi’ne götürülüyor. Diğer yaralılar Pervari’de tedaviye alındı. Pervari’de çatışma sürürken, teröristlerin Çevre ve Orman İlçe Müdürlüğü binasına da saldırdılar. Binada atılan roketlerden çıkan yangını söndürmek için itfaiyenin yanı sıra çevredekilerin de müdahale ettiği belirtildi.

Kaynak:http://www.yarenturk.net/index.php?sayfa=haberdetay&id=1604&baslik=Siirt-Eruhta-hain-sald%C4%B1r%C4%B1_-2-asker-%C5%9Fehit-oldu_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A922C67E -- 18 Ağustos 2011; 23:16:05 >

• Bu sorun sifir kayipla bitirilmez. Yeterki hukumet bitirmek icin caba harcasin. Gerekirse biz gider canimizi veririz.

Sehit askerlere Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabir versin..

Orijinalden alıntı: BuYaZ

DEvlet Bombalasın Dursun Hala Şehit Veriyoruz Anlamıyorum Neden Boşuna Bombalıyoruz

Hepiniz asker kesildiniz mubarek. Hava harekati kara harekatina ortam hazirlamak icin yapilir. Rasgele bomba atmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dejavu

quote:

DEvlet Bombalasın Dursun Hala Şehit Veriyoruz Anlamıyorum Neden Boşuna Bombalıyoruz

Hepiniz asker kesildiniz mubarek. Hava harekati kara harekatina ortam hazirlamak icin yapilir. Rasgele bomba atmiyorlar.

ya sonunda senin gibi anlayan biri çıktı

Hava hareketı adamların konuşlanmasını engellemek karadaki güçlerini üslerini hasara uğratmak için yapılır yoksa bizde biliyoruz adamların ölmediğini

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

quote:

Onca Şehit Verildikten Sonra Mı Aklı Başına Geldi Bu Devletin?
    Ya da Tepki İstemedikleri İçin Zorladılar Kendilerini ..
    Ha Söyle Bana?

Yahu kardeşim her şeye köstek oluyorsunuz. Öyle ya da böyle harekat başladı. Bu saatten sonra niye daha önce yapılmadı diye saçma gereksiz laflar sarfedeceğimize orduya hükümete destek vermek gerekir. Bu pkk sorunu akp sorunu değil Türkiye'nin sorunu. Chp mhp akp sp li herkes destek vermeli hükümete.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu yükseltiyorum...

Daha 2 gün önce 26 şehit verdik...

O gün de hepimiz üzüldük. Sövdük saydık, bir sürü haber çıktı, geniş çaplı operasyon olmuş falan..
    Kuzey Irak'a girilecekti girilmeyecekti, tartışmaları oldu.
    O günden bu güne ne değişti DH!... Verilen sözler tutuldu mu? Anneler şu an gülüyor mu?
  • Hakkari 26 şehit (87 olduğu iddia ediliyor bir bakanmı milletvekilimi ne söylemiş), sonraki mayınlı pusuda 9 şehit, Siirt 2 şehit, Van 3 şehit... Her an her şey olabilir. İç savaşa doğru sürükleniyoruz bu gidişle. Memlekette hainden bol şey yok.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.