Şimdi Ara

Diyarbakır'da Çatışma: 13 Şehit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 13 askerin şehit olduğu, 2'si ağır 7 askerin de yaralandığı bildirildi.
    Silvan, Kulp ve Hazro üçgeninde bulunan Bayrambaşı köyünde arazi arama taraması yapan güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı. Sıcak takibin ardından çıkan çatışmada sabah saatlerinde 1 asker şehit oldu, 1'i de yaralandı. Akşam saatlerinde ise çatışmalar artarken 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Silvan kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 13 asker şehit oldu, 7 asker ise yaralandı. Diyarbakır'ın Silvan kırsalında arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine terör örgütü PKK'nın pusu kurmasıyla çatışma yaşandı.

Çatışmada 13 asker şehit olurken, 2'si ağır 6 asker yaralandı.

Öğle saatlerinde başlayan çatışmaların yer yer devam ettiği bildiriliyor. Bölgede son dönemde meydana gelen en büyük çatışmalardan biri yaşanıyor. Bölgeye takviye ekipler sevk edildi. PKK'nın tek taraflı eylemsizlik süreci başlatmasından sonra yapılan en büyük saldırı meydana geldi.

ANKARA'DA TERÖR ZİRVESİ

Şehit haberinin gelmesiyle Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. İstanbul programını iptal eden Başbakan Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan Başbakanlık'ta bir toplantı gerçekleştiriyor.

BAŞBAKAN PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

Gelişmeler üzerine Başbakan Erdoğan, İstanbul programını iptal etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan Başbakanlık'a geldi.

Terör örgütünden kaçan 3'ü kadın 14 terörist teslim oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütünden kaçan 3 bayanında bulunduğu 14 terörist, Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan Mardin Nusaybin 1991 doğumlu S.A., Hakkari Yüksekova doğumlu 1988 D.D., Ağrı Doğubeyazıt 1986 doğumlu A.K., Muş Malazgirt 1984 doğumlu Y.Y., Ağrı Tutak 1990 doğumlu F.P., Van Gürpınar 1988 doğumlu H.K., Kahramanmaraş Elbistan 1981 doğumlu İ.T., Muş Korkut 1988 doğumlu M.E., Batman Merkez 1978 doğumlu M.İ., Hakkari Yüksekova 1989 doğumlu A.Ö., Hakkari Yüksekova 1993 doğumlu S.Ç., ile birlikte Hakkari Yüksekova 1996 doğumlu S.K., Hakkari Merkez 1991 doğumlu Ç.K. ve Hakkari Merkez 1993 doğumlu Z.Y. adlı kadın teröristler, sorgulanmak üzere Silopi İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Teröristlerin, buradaki sorguların ardından Silopi Adliyesi'ne çıkartılacağı bildirildi.

Alıntı. H.A

• Yüreğimiz bugün bir kez daha yandı. Acımız çok büyük.Şehitlerimizin yakınlarına Allah'tan rahmet diliyorum. İmralı'daki şebeğe daha ne kadar itimat edecek bu hükümet??? Daha sövmek istiyorum da....
  • bu akşamda yemek haram bana
  • Allah cezasını versin pkk'nında bdp'nında bdp'ye oy veren şebeklerinde.Şu ordu artık atom bombasımı atıyor yoksa hidrojen bombasımı orasını bilemem ama kan emici teröristlerin yeri belli...kandil.
  • İhtidar Olmak Icın Kurtlerın G**** Yalayan Siyasiler Oldugu Surece Yuce Dedıgımız Meclıse ** Kırması Bir Soyun Tohumlarını Sokarsınız.
    Daha Fazla Göster
  • İmralı'daki soysuzu zamanında idam etmedikleri için oluyor bunlar.
  •  Diyarbakır'da Çatışma: 13 Şehit

çok acı ama mizah dergileri bile artık gözler önüne seriyor manzarayı. bu kapağı 3 gün önce görüp gülmüştüm. eminim şimdide farklı birşey olmayacak

israilin 1 askeri kaçırılınca herkezin anasını ağlattı. 2 asker ve 1 personelimiz esir durumda şuan. 13 şehidimiz ve esirimiz var. daha ne olması gerek artık birşeyler yapılması için?

• bu o... çocuklarını mecliste beslemeye devam edersek olacak bu bıktık artık be geberteceksin hepsini olacak bitecek yazık ya bir hiç uğruna ölen 13 insan kim bilir ne hayalleri vardı o vatandaşlarımızın... aynısı israile yapılsaydı savaş ötesi bir şey olurdu... yazık ulan rezil herifler namusunu bedenini paraya satmış yöneticiler siz hala oturmaya devam edin yerinizde saymaya devam edin dolarlarınızı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 14 Temmuz 2011; 20:12:38 >
    2004 yılında 73 şehit
    2005 yılında 92 şehit
    2006 yılında 121 şehit
    2007 yılında 118 şehit
    2008 yılında 150 şehit
    2009 yılında 135 şehit
    2010 yılında 283 şehit verdik.
    DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMM!!!! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN.

Orijinalden alıntı: Memymulio

‎2001 yılında 0 şehit
    2002 yılında 6 şehit
    2003 yılında 21 şehit
    2004 yılında 73 şehit
    2005 yılında 92 şehit
    2006 yılında 121 şehit
    2007 yılında 118 şehit
    2008 yılında 150 şehit
    2009 yılında 135 şehit

Ampulle karanlığa giden tek ülkeyiz maalesef. Siyaset yapmak istemiyorum ama...
  • bu tskdan hiç birşey olmaz artık bunu bilir bunu söylerim adamlar gelip 20 kişiyi vuruyor bizim askerimiz 5 6 kişi sonrada yok arkadan geldiler yok pusu bilmem ne hep aynı hikaye asker dediğin her tarafını kollar komutanlar becereksiz olabilir o zamanda komutanı değiştir

Bide bizim milletimizde duyarsız bütün herkes sanal alemde türk bayarğı vs koymuş 2 tanede dua neymiş efendim sahipsiz değilmiş bu ülke anca klavye başından zırvalamalar dışarda adamlar pkk sloganı atarken anca bakarlar bize müstehak bunlar dahada beteri olsunda uyanırız belki bir tek şehitlerimize üzülüyorum o kadar

Orijinalden alıntı: White Devil

bu tskdan hiç birşey olmaz artık bunu bilir bunu söylerim adamlar gelip 20 kişiyi vuruyor bizim askerimiz 5 6 kişi sonrada yok arkadan geldiler yok pusu bilmem ne hep aynı hikaye asker dediğin her tarafını kollar komutanlar becereksiz olabilir o zamanda komutanı değiştir

Bide bizim milletimizde duyarsız bütün herkes sanal alemde türk bayarğı vs koymuş 2 tanede dua neymiş efendim sahipsiz değilmiş bu ülke anca klavye başından zırvalamalar dışarda adamlar pkk sloganı atarken anca bakarlar bize müstehak bunlar dahada beteri olsunda uyanırız belki bir tek şehitlerimize üzülüyorum o kadar

adı üstünde kalleş pusu..pkk mayın pusu harici ne zaman çıkmış tsk nın karşısına. ayrıca dağlıca yakın geçmiş olaylar sırf pkk değilki ordu içindede yıllardır hainler var..

• benim anlamadığım bu 13 kişi nasıl şehit olur hemde güpegündüz bir yerde?? bu çatışmada askerlerin etrafını abartmıyorum 50-60 kişilik gruplar çevirmiş olabilir.. bir ordu bu kadarmı beceriksiz olabilir? bana kalırsa burda hem istihbaharat - devlet- ordu üçlüsü tamamen başarısızdır.. olay başka yerde olsaydı başbakan ve genelkurmay istifa ederdi.. tabi bizde yüzsüzlerin kralları olunca diyecek birşey kalmıyor... vatan sağolsunda demiyorum çünkü bu vatanın üzerinde yaşayanları bu konuya çok duyarsızlar.. olan o gençlere olmuştur... ailelerine sabırlar diliyorum

Orijinalden alıntı: terminx58

quote:

‎2001 yılında 0 şehit
    2002 yılında 6 şehit
    2003 yılında 21 şehit
    2004 yılında 73 şehit
    2005 yılında 92 şehit
    2006 yılında 121 şehit
    2007 yılında 118 şehit
    2008 yılında 150 şehit
    2009 yılında 135 şehit

sorun ampülse södür gitsin ama shp = pkkyı meclise soktu mhp=apoyu astırmadılar. muhsin başkanı harcadılar.
    varsa biri söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

quote:

Orijinalden alıntı: terminx58

quote:

‎2001 yılında 0 şehit
    2002 yılında 6 şehit
    2003 yılında 21 şehit
    2004 yılında 73 şehit
    2005 yılında 92 şehit
    2006 yılında 121 şehit
    2007 yılında 118 şehit
    2008 yılında 150 şehit
    2009 yılında 135 şehit

sorun ampülse södür gitsin ama shp = pkkyı meclise soktu mhp=apoyu astırmadılar. muhsin başkanı harcadılar.
    varsa biri söyleyin.

apoyu asmamasımı suç. mhpli değilim ama tek kalemde eğer siliyorsan yanlış yapıyorsun demektir. bu arada yineliyorum mhpli değilim ama mhp eğer iktidar olsa terör olmaz.

• TSK içinde artık eskisinden çok fazla hain var bunu nereden çıkardığımı sorarsanız.pkk ilk defa gündüz bir pusu düzenliyor askerlerin rotaları gidecekleri yerler duracakları bölgeler belli olur çünkü bu bir arama kurtarma operasyonuydu.Tahminimce içeriden pkk a çok sağlam bir bilgi verildi ki pusularını gündüz kurdular.

Orijinalden alıntı: Faivelley

TSK içinde artık eskisinden çok fazla hain var bunu nereden çıkardığımı sorarsanız.pkk ilk defa gündüz bir pusu düzenliyor askerlerin rotaları gidecekleri yerler duracakları bölgeler belli olur çünkü bu bir arama kurtarma operasyonuydu.Tahminimce içeriden pkk a çok sağlam bir bilgi verildi ki pusularını gündüz kurdular.

evet katılıyorum. zaten askerler daha kafalarını çevirmeden bombalanmış diye okudum bir yerde. adamlar ağır silahları bile hazırlamışlar. durur durmazda ....
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.