Şimdi Ara

Şiir yazmak, içindekileri kağıda dökebilmek için neye ihtiyacımız var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda biraz problemliyim diyebilirim.. çokça yazı yazan, şiir olur hikaye olur belki roman bile olabilir. bu tür yazılar yazabilen amatörde olsa arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.. eğer paylaşmak isterseniz ben burada yorumlarınızı bekliyor olacağım..

• Kağıt ve kalem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereken tek şey; acı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnanamayRum~

Kağıt ve kalem

bak sende yaratıcılık var işte bunu farklı yönlerde kullanmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Arkadaşlar bu konuda biraz problemliyim diyebilirim.. çokça yazı yazan, şiir olur hikaye olur belki roman bile olabilir. bu tür yazılar yazabilen amatörde olsa arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.. eğer paylaşmak isterseniz ben burada yorumlarınızı bekliyor olacağım..

Hem şiirlerimizi yazılarımızı paylaşıcaz birde yorummu atıcaz kendi paylaşımlarımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Arkadaşlar bu konuda biraz problemliyim diyebilirim.. çokça yazı yazan, şiir olur hikaye olur belki roman bile olabilir. bu tür yazılar yazabilen amatörde olsa arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.. eğer paylaşmak isterseniz ben burada yorumlarınızı bekliyor olacağım..

Hem şiirlerimizi yazılarımızı paylaşıcaz birde yorummu atıcaz kendi paylaşımlarımıza

hayır kendimi yanlış anlatmış olabilirim orada demek istediğim kısaca; bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?

• Sana lazim bir kalem
    birde ask lazim nasil soylesem
    bu duyguyu bir bilsen
    Yalarin lan birsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bos bir gece yarisi vakti sigara kagit ve kalem
  • içimden gelince yazıyorum, siteye atıyorum genelde konumda var hatta. Kağıda geçireceğim düzenlemelerden sonra :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.