Şimdi Ara

SIII'te donma, kapanma, tepki vermeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni rom ve kernel yukleyeli bi iki gun olmadi onceden de rom ve kernel kullaniyodum ama boyle bisey mevcut degildi simdi olmaya basladi degisiklige gittim mega wipe dahil herseyi yaptim ise yaramadi telefon kendi kendine kapaniyor bazen, acmaya calisinca tepki vermiyor, veya bazen donuyor hic tepki vermiyor, kilit ekraninda donup kaliyor...
    Onerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyfk

Yeni rom ve kernel yukleyeli bi iki gun olmadi onceden de rom ve kernel kullaniyodum ama boyle bisey mevcut degildi simdi olmaya basladi degisiklige gittim mega wipe dahil herseyi yaptim ise yaramadi telefon kendi kendine kapaniyor bazen, acmaya calisinca tepki vermiyor, veya bazen donuyor hic tepki vermiyor, kilit ekraninda donup kaliyor...
    Onerisi olan?

Kulladigin romu degistir.yeni rom yukle

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Yeni rom ve kernel yukleyeli bi iki gun olmadi onceden de rom ve kernel kullaniyodum ama boyle bisey mevcut degildi simdi olmaya basladi degisiklige gittim mega wipe dahil herseyi yaptim ise yaramadi telefon kendi kendine kapaniyor bazen, acmaya calisinca tepki vermiyor, veya bazen donuyor hic tepki vermiyor, kilit ekraninda donup kaliyor...
    Onerisi olan?

Bir kere degistim ama fayda etmedi.. yine bi deniyim bakalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Onerisi olan?

Bir kere degistim ama fayda etmedi.. yine bi deniyim bakalim

Arasrirma yap en sorunsuz stabil rom hangisi diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.