Şimdi Ara

SII'm Brick Oldu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumda s2 için en son çıkan romu kullanıyordum 4.1.2 muhtemelen. Almanya versiyonu idi. Kernel olarak siyah kernel 6.0b5 kullanıyordum. Gayet güzel çalışıyordu ta ki bugüne kadar Telefon cebimde duruyordu. Açmaya çalıştım açılmadı. Pili bitmiştir heralde deyip bıraktım. Yaklaşık 1-2 saat sonra şarja takıp açmaya çalıştığımda da cevap vermedi bana. Recovery ve Download modlarını denedim . Hala tık yok. İnternetten bakınca brick olduğunu öğrendim temmuza kadar garantisi var telefonun sizce ne yapmalıyım??

• Servise verip kendi kendine kapandığını ve bir daha açılmadığını söylersen, büyük ihtimalle ücretsiz anakart değişimi yapılır.
  • katılıyorum servise ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dampierre

Servise verip kendi kendine kapandığını ve bir daha açılmadığını söylersen, büyük ihtimalle ücretsiz anakart değişimi yapılır.

Peki bu anakart değişimini garanti dahilinde mi yaparlar yoksa haricen mi hocam?? Biraz tuzlu diyorlar anakart fiyatına
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafaxP

quote:

Servise verip kendi kendine kapandığını ve bir daha açılmadığını söylersen, büyük ihtimalle ücretsiz anakart değişimi yapılır.

Peki bu anakart değişimini garanti dahilinde mi yaparlar yoksa haricen mi hocam?? Biraz tuzlu diyorlar anakart fiyatına

Gördüğüm örneklerde hep ücretsiz oldu. Eğer ücret isterlerse, benim suçum mu kardeşim, telefon kapandı açılmadı falan de. İşten fazla anlamıyormuş gibi takıl. Çünkü yabancı forumlarda aynı örneği çok gördüm, en az 10 farklı kendi kendine kapanıp bir daha açılmayan s2 konusu okudum. Yani sorun direkt olarak telefonla ilgili, romla root la alakası yok. Haklı sensin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SafaxP

quote:

Gördüğüm örneklerde hep ücretsiz oldu. Eğer ücret isterlerse, benim suçum mu kardeşim, telefon kapandı açılmadı falan de. İşten fazla anlamıyormuş gibi takıl. Çünkü yabancı forumlarda aynı örneği çok gördüm, en az 10 farklı kendi kendine kapanıp bir daha açılmayan s2 konusu okudum. Yani sorun direkt olarak telefonla ilgili, romla root la alakası yok. Haklı sensin.

Tamam saolun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.