Şimdi Ara

Sihirdar Simgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler LCS takımlarından veya diğer takımların simgelerinden hangisini önerirsiniz? Aslında zevkim iyidir fakat seçmekte zorlanıyorum. Tavsiyelerinizi ve zevklerinizi merak ettim açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Sihirdar Simgesi

Sihirdar Simgesi

Sihirdar Simgesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 27 Temmuz 2014; 20:22:03 >

• Ciddi ciddi bunu görünüş için mi alıyorsunuz ? Tuttuğun takımı alırsın + simgenin %25'i takıma gidiyordu herhalde.
  • Ya aslında takımların maçlarını sürekli takip ediyorum fakat tam olarak destekliyor değilim. Onun için sordum. Hangisi olduğu önemli değil.
  • Şekil olarak LMQ ve Curse güzel duruyor ama boş bir simge bile olsa Dignitas alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roccat hoş bence

• ben bugüne kadar sadece bi sefer simge aldım o da tsm in 2013 worlds simgesiydi onu da görünüş için degil destekledigim için aldım. görünüş için simge istiyorsn şu anda lulu cupcake simgesi var onu alabilirsin gayet tatlı duruyor
  • Meka al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clan simgesi isteğim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

Ya aslında takımların maçlarını sürekli takip ediyorum fakat tam olarak destekliyor değilim. Onun için sordum. Hangisi olduğu önemli değil.

Wargods güzel duruyor.
  • Bangkok Titans
  • Fnatic alarak desteğimi tutmuş olduğum takıma vermişimdir. Hangi takımı tutuyorsan onu al ???
  • Ciddi anlamda görünüşleri için alıyorum.

• Wargods'un logosu güzelmiş.

• Meka al

• quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

Ciddi anlamda görünüşleri için alıyorum.

o da farklı bir görüş tabii
  • Fnatic al gec

• Simgeye o rpyi vermek içime sinmiyor açıkçası futbol Sihirdar simgesi daha hoş görünüş için aliyorsan eğer

• bence almaya değmez sonuçta her sene farklı turnuvalar oluyo ve daha güzel simgeler çıkartıyrolar bence onlardan uygun ve güzel olanı alırsan sonradan pişman olmazsın
  • Fotoğrafın hoşuma gitmedi
  • CLG.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.