Bildirim
Sihirdar Simgesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ciddi ciddi bunu görünüş için mi alıyorsunuz ? Tuttuğun takımı alırsın + simgenin %25'i takıma gidiyordu herhalde.
-
Ya aslında takımların maçlarını sürekli takip ediyorum fakat tam olarak destekliyor değilim. Onun için sordum. Hangisi olduğu önemli değil. -
Şekil olarak LMQ ve Curse güzel duruyor ama boş bir simge bile olsa Dignitas alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Roccat hoş bence
ben bugüne kadar sadece bi sefer simge aldım o da tsm in 2013 worlds simgesiydi onu da görünüş için degil destekledigim için aldım. görünüş için simge istiyorsn şu anda lulu cupcake simgesi var onu alabilirsin gayet tatlı duruyor -
Meka al
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek
Ya aslında takımların maçlarını sürekli takip ediyorum fakat tam olarak destekliyor değilim. Onun için sordum. Hangisi olduğu önemli değil.
Wargods güzel duruyor. -
Bangkok Titans -
Fnatic alarak desteğimi tutmuş olduğum takıma vermişimdir. Hangi takımı tutuyorsan onu al ??? -
Ciddi anlamda görünüşleri için alıyorum.
Wargods'un logosu güzelmiş.
Meka al
quote:
Orijinalden alıntı: Loucetius
Ciddi anlamda görünüşleri için alıyorum.
o da farklı bir görüş tabii -
Fnatic al gec
Simgeye o rpyi vermek içime sinmiyor açıkçası futbol Sihirdar simgesi daha hoş görünüş için aliyorsan eğer
bence almaya değmez sonuçta her sene farklı turnuvalar oluyo ve daha güzel simgeler çıkartıyrolar bence onlardan uygun ve güzel olanı alırsan sonradan pişman olmazsın -
Fotoğrafın hoşuma gitmedi -
CLG.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X