Şimdi Ara

sıhhi tesisatçı arkadaşlar çok önemli bakarmısınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce alaturka tuvalet tıkandıgı için es ve birkaç boru degiştirdik. 1 yıl kadar kullandık şimdi yine tıkanıklık var fakat geçen defada 10 santim kireç baglamıştı boruların içi. bunun nedeni evin 20 yıllık olması ve 20 yıldır hiç boru vs degişmemesi. zamanla baglıyor haliyle. fakat şimdi daha 1 yıl olmadan yine aynı sorun. Sorun şu ki gider tıkalı ama tuvalet musluguda aynı şekilde tıkalı. mesela pompayla vakumlayınca su gidecegine muslugun giderinden yukarı çıkıyor. anlatabildim sanırım derdimi. bu tıkanıklıgın es ile alakası yok sanıyorum. es yepyeni daha 1 seneli çünkü. sizce sorun ne olabilir. burdaki kilit olay pis suyun çeşme giderinden yukarı gelmesi. bu çeşmeden pis su gelmesi hangi durumlarda ortaya çıkıyor çözüm ne olabilir ?

• Hocam bim de satılan Lavabo açıcılar var al onlardan 3 5 tane hepsini dök hem tuvalete hem lavaboya. En kötüsü itfaiye çağırmak onun da etrafı çok pislettiğini duymuştum. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lavabo kirli su gideri ve tuvalet kirli su giderinin birlestigi yerin daha da ilerisi tikali demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.