Şimdi Ara

SİGORTACILIK TAHKİM KOMİSYONU EMSAL KARAR (İKİNCİ EL DEĞER KAYBI TAZMİNATI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
39
Favori
18.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C-ReeD

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

quote:

Orijinalden alıntı: C-ReeD

Ben yaklaşık 2 yıl önce maruz kaldığımız kazadan ötürü ilgili sigorta şirketine başvuru yaptım. Kendileri benim gönderdiğim eksper raporundan farklı olarak bir kuruma başvuru yaptılar ve rapor çıktı. Benim gönderdiğim eksper raporunda 10000 lira değer kaybı öngörüşmüştü , sigorta şirketinin atadığı eksper raporuna göre ise 5250 lira değer kaybı hesaplandı. Ancak şirket ödemeyi reddediyor. 1-2 gün içerisinde tahkim komisyonuna başvuru yapacağım. Detaylı olarak gelişmeleri daha sonra yazacağım.

hala bir sonuç yokmu

Tahkim komisyonuna başvurumu yaptım. Komisyon sigorta şirketinden savunma aldı. Daha sonra bilirkişi atadı. Bilirkişi ücretini ödedim ve yeni bir değer kaybı raporu oluşturuldu. 6000 civarında bir değer kaybı öngörüldü. Ben sonuca itiraz etmedim. Sigorta firması yasal olarak hakkı olan itirazını etmiş olabilir. 1 aya kadar sonuçlanacağını düşünüyorum. Sonuçlandığında sizleri de bilgilendiririm.

Kuzenim 2 ay önce yaptığı kazadan 5.500 tl değer kaybı iadesini aldı

En kısa sürede sizde alırsınız inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakem kararının son tarihi olan 26.07.2016 da karar tahkim kuruluna gönderilmiş. Kısmi ödeme yapılacak sanırım. Henüz tarafımıza tebliğ edilmedi.

Karar gelince sizlerle paylaşacağım...
  • Kısmi ödeme ile 6166 liralık bir ödeme kazandık. Sigorta şirketinin avukatı aradı ve paranın bu akşam yatırılacağını söyledi. Sigorta tahkim in resmi kararı elimize ulaşınca tüm detayları paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.