Şimdi Ara

Sigorta Ücretleri Niye Yüksek -Suya Gömülenler,El Frenini çekmeyi unutanlar,Sarıda Geçenler Yüzünden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece gece rast gele bir kaç tane ekspertiz şirketinin Video kanallarını buldum ne kazalar var neler Olmayacak iş başa geliyor

Yüksekten düşen araç

Suya Gömülen Araç

---

,

Dikkat çekenleri ekledim daha böyle bir ton video var Mesai saatlerin de bir kaç tane daha eklerim kendi kazamı da eklemezsem olmaz

Lütfen Her sokak başında durun lap diye yola atlamayın şehir içinde hız yapmayın araç kamerası kullanın makas atmayın o zaman kaza falan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Nisan 2017; 1:48:45 >

• 1. video 2 dk 8. sn den izleyin 2 dk nız boşa gitmesin.

Çarpıp kaçan şahin fena yakalanmış plaka da belli :)

Sarıda geçenlerde kamyon mu kusurlu diğer araç mı? Bence diğer araç ama emin olamadım.

Kaza bu ne zaman nasıl olacağını sen bilemezsin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bunlar yuzunden benim sigorta primim niye artiyor. Devlet olarak vermeyenin parasini hep bizden topluyorlar ve artik sikti yani. Doguya giden bir arkadasim anlatti bi eve kiraya gitmis elektrik su internet aylik 15 lira veriyomus ev sahibine fatura falan da yok.

Biz de neden zam geldi diye tartisiyoruz burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Lütfen Her sokak başında durun lap diye yola atlamayın şehir içinde hız yapmayın araç kamerası kullanın makas atmayın o zaman kaza falan olmaz

Kaza bu ne zaman nasıl olacağını sen bilemezsin ki

Tabiki ama herkes yukarıdakileri yapsa %90 kazalar azalır çoğu kişi yol benim diye etrafına bakmadan gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Nisan 2017; 12:0:34 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.