Bildirim
Sigorta işinden anlayan baksın bi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
UP
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Asgari ucret tutarinda yatirilirsa kesilir. Daha azi da olamaz haliyle kesilecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Herşeyin birşeyini , birşeyin herşeyini bileceksiniz.. -
Part tıme olacak 600 lıra asgarı ucret degıl
quote:
Orijinalden alıntı: MDemirbas14
Part tıme olacak 600 lıra asgarı ucret degıl
Tam bilgim yok. MÜŞAVİR mentionlarsaniz daha net bilgiler sunar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Herşeyin birşeyini , birşeyin herşeyini bileceksiniz.. -
Yıne de sagolun.
@MÜŞAVİR hocam bı el atsan
Yarı sigorta yapılacağı için kesilmez. Ama özellikle belirtin part time olduğunuzu ve bursunuz olduğunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Daha kredı basvurusu yapmadım hocam soylerım sagolun
quote:
Orijinalden alıntı: MDemirbas14
Yıne de sagolun.
@MÜŞAVİR hocam bı el atsan
Olmamış. Ben ekleyim
_____________________________ Herşeyin birşeyini , birşeyin herşeyini bileceksiniz.. -
quote:
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/22881_0.html
YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU ÖĞRENİM KREDİSİ YÖNETMELİĞİ
YEDİNCİ BÖLÜM
Kredinin Kesilme Durumları
Devamlı Gelirle Çalışma Halinde Kredinin Kesilmesi(1)
Madde 29- (Değişik: 15.12.1997/23201 RG) Kredi alan öğrencilerden; en az asgari ücret düzeyinde bir gelirle sürekli çalıştıkları tespit edilenlerin kredileri kesilir.
Yönetmelik böyle diyor. Benim burdan anladığım kısmi süreli olarak ayda 20-25 gün çalışan ve aylık asgari ücretten daha az kazanan öğrencinin kredisi kesilmez. Ama tam süreli (30 gün) sigortalı görünürseniz krediniz kesilir. Ya da ayda 25 gün ama günlük 40 TL ücret ile sigortalı görünürseniz yine krediniz kesilir.
Yine de kesin bilgi için KYK nu Telefon:0312 551 70 00-01 arayıp teyit ediniz._____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
Kyk yı aramıştım ben bu konu için yaz dönemi için herangi bir sorun olmaz demişlerdi bana asgari ücret tutarında 3 ay dan fazla çalışınca sorun olduğunu söyledi. _____________________________ -
Hocam 4-5 gun calisicam gunde 7 saat haftalik 30 saat olmasi gerek 620 lira+prim le calisicam bu durumda kredim kesilir mi ya da cikma dumu nedir
Ne kadar prim alacaksın? Primleri Bordroya yansıtacaklar mı?
Şöyle ki ne olursa olsun aylık prime tabi kazancın 1.134,00 TL nin altında kalmalı._____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
Primler yaptigin işe göre hocam hedef belirliylar ona gore hesaplaniyor. Max 800-900 arasi olur primle hocam 1200 olacagini sanmiyorum. Bordroya yansitma isini bilmiyorum gidince sorarim. Ordaki mudre sordum bisey olmaz dedi.
kesilmez ben çalıştım asgari ücretin altında gözüktüğü sürece bişey olmaz ki part time çalışcam demişsin asgariyi zor görürsün mağazada mı çalışcan öyleyse primler de çok abartı katkı vermez _____________________________ -
Aynen öyle olacak hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt