Şimdi Ara

Sigorta eksper kurnazlıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 03 hazıranda bır sokakta seyır halinde giderken park halindeki araç cıkarken korna basmama ragmen durmayıp gelıp aracıma vurarak sol farımı kırdı ve kaputun on ucunu yamulttu tutanak tuttuk karsı tarafın yazdıgı su
    Park halindeki aracımı cıkarırken x plakalı araca vurarak sol farını kırdım... (resımlerını de yukledım)
    Bu gun servıse eksper gelerek servıste aracımın boyasız kaput duzeltme ve far degısıklıgı olacagını soyledı daha sonrasında exper sırketınden arayan bır arkadas kaza yerinde cam kırıklarının bulunmadıgını sıgorta sırketının farı degısımını onaylamayabılecegını soyledı dıger arac sahıbının sıgorta fırmasını arayarak hasar dosya sorgulamasında
    Kaza yerınde yerde kırık parça gorulmemektedır dıye not dusulmus
    Bu eksperın amacı nedir bilgisi olanlardan yardım rica edebılırmıyım

Sigorta eksper kurnazlıgı(go
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2632217/9078ae13-7e18-4aae-a487-6e206603ec1f.jpeg[/simage

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tutanak var karşı tarafı da ararlarsa ve doğru cevap verirse sıkıntı çıkmaz ama her türlü şerefsizliği yaparlar konuşmaları kayıt altına alın ve sizi aradıklarında kayıt ediyorum diyin sert çıkın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten ekspere aradım soyledım egerkı sacma sapann bır karar cıkarsa hem sızı hemde sıgortayı dava acarım dedım kı karsı taraf aksınde bulunamaz ıslak ımzalı kabul tutanagı var elımde sızce bana kusur cıkarırlarmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.