Bildirim
Sigorta

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende bunun cevabını arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek
Geçen bi soğuk algınlığı için ilaç âlim dedim 30 a yakın tuttu + her seferinde muayene ücretleri giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üniversiteden öğrenci belgesi alıp götürürsen öğrencilik devam ettiği sürece babanın sigortasından yararlanabilirsin lise olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: MgLadius
quote:
Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek
Geçen bi soğuk algınlığı için ilaç âlim dedim 30 a yakın tuttu + her seferinde muayene ücretleri giriyor
Halbu ki eczaneye gidip soğuk algınlığı ilacı istesen theraflu fln 5 lira olacaktı
Ben Dr a gidersem ilaçları reçetesiz alıyorum ki daha ucuz oluyor . Suan reçeteyle almaya kalksam 200 liraya yakın borcum vardır muayene ücretleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de 9 eylül de 18 e gircem mezuna kaldık bu sene. Gss yaptırmak gerekiyor mu nasıl yapılacak bilmiyorum seneye üniyi kazandığımda sigorta devam mı edicek yoksa babamdan mı yararlanıcam 1 sene yaptırmasam borç birikir mi? Bunlar şuan muamma bilen biri aydınlatırsa memnun olurum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvantiLazio
üniversiteden öğrenci belgesi alıp götürürsen öğrencilik devam ettiği sürece babanın sigortasından yararlanabilirsin lise olmaz
Üniv. başlayana kadar girecek yani -
sgk ya başvur git sor lise mezunu olduğun zaman 4 ay babanın sigortasında yararlanırsın üniversitede öğrenci belgesi alırsın sgk ya gider geçirirsin -
saçmalıklar dolu bir sistem. ben de aynı durumdan müzdaripim -
quote:
quote:
üniversiteden öğrenci belgesi alıp götürürsen öğrencilik devam ettiği sürece babanın sigortasından yararlanabilirsin lise olmaz
Üniv. başlayana kadar girecek yani
bişey girdği yok arkadaşım sgkya öğrenci belgeni götürünce borçlar siliniyor zaten millet anlamadı gitti şu işi -
@Teknolojist_44 Tamam sağol hocam
@KöpeklereFısıldayanAdam aynen çok saçma madem bittikten 4 ay daha yararlanıyon niye uğraştırıyosun otomatik geçse ya
[/b
@Peopledie Everyday Sorun hakkında bir bilgim yok ama sigorta ne yapıp edip yaptırmalısın çok fena girer yoksa -
quote:
quote:
quote:
Üniv. başlayana kadar girecek yani
bişey girdği yok arkadaşım sgkya öğrenci belgeni götürünce borçlar siliniyor zaten millet anlamadı gitti şu işi
Ha tamam sağolasın ne kızıyorsun yav
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X