Şimdi Ara

Sign İşlemi Lutfen Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen guncel bilgisi olmayan yanlış şeyler söylemesin çünkü bu işlem için saatlerdir üğraşıyorum,canım iyice sıkıldı, signSIS-GUI adlı bir program indirdim ve imei numaramı falan girip csr uzantılı bir dosya oluşturdum, sonra symbiansigned sitesine uye oldum, ama sitede csr uzantılı dosyayı upload edip, license dosyası download edecek yeri bulamadım. Lütfen bana eski konulardan alıntı yapmayın çünkü sitede yazana göre site guncellenmiş ve bazı işlemler durdurulmuş, bazı yerlerde sitede developer kısmına gir diyor ama sitende öyle bir başlık yok, mysymbiansigned başlığı altındaki konular

Tools
    Submissions
    TCT Content IDs
    UIDs
    Open Signed
    Legal
    Documentation and support

lutfen bilgili olan birisi yardımcı olsun

• Şu an siteden sign işlemi yapılamıyor bekleyeceksiniz.

quote:

MESSAGE FOR DEVELOPERS
    The Developer Certificate creation outage has been resolved and the service is ready to been re-enabled. The current demand for Developer Certificates is extremely high (tens of thousands of requests) and has the potential to cause significant site slowdown.
    Whilst there remains heavy demand, impacting commercial users for paid Services; Express Signed, Certified Signed, Developer Certificates will be available intermittently until the load is balanced.

• birisi bana bu yaptığımız işlemin mantığını anlatabilir mi,neden böyle işlemlerle uğraşıyoruz
  • Halen signed işlemleri yapılamıyor bakalım ne zaman açılacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.