Şimdi Ara

siğile çözümü olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ayaklarimda birer tane kucuk sigil cikti biraz aciyo yururken cozumu nedir kendim yapabilecegim sekilde bilen var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siğil için bir ilaç var, eczaneye git verirler. Bir kaç gün üstüne sürersen kabuk gibi olup düşer. Çabuk kullanmanı tavsiye ederim, çünkü siğil bulaşıcıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde ellerimde 8 tane bir tane de ayağımda var. kocakarı ilacı olaraktan ham incirin beyaz sıvısını önerdiler bana sür diye. Sürdüm ama bi şey değişmedi geçmedi bide yakmayı önerenler var o biraz acı veriyo. Ben senin yerinden olsam eğer çok rahatsızlık duyuyosan cildiye doktoruna çık o kadar önemsemiyosan eczaneye sor al bi ilaç.
  • Cildiyeye git 5-6 seansda def etsinler.
  • cımbızla kökünü yolarak tamamen kurtulabiirsin parmağımda vardı çekerek aldım tamamen o sürülüp kabuk gibi olan ilacı kullandım bişey değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawenk -- 13 Şubat 2014; 16:44:56 >
  • incir yapragının sütünü sür kesinlikle geçecek gecmezse gel tekrar konusalım. cildiyeye gıttım dondurdu delı gıbıde acıdığıyla kaldı ama incir yapragının sütünü sürdüm kayboldu parmak kenarlarım
  • 2-3 parmağımda vardı.Oje gibi ilacı vardı onla geçirmeye çalıştım fakat geçmemişti.Ardından doktora gittim o da dondurarak yok etti.Biraz acıdı o da sıkarken çok ince basınçlı bir hava geldiği için.2-3 dkya geçiyordu acısı.Geç kalmayın,bulaşıyor ayrıca oynayınca dahada büyüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 13 Şubat 2014; 17:08:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elimde 2 tane vardı incir yapragının sütü geçirdi
  • verrutol var ama çok bi etkisi yok bence. doktor yakmıştı bendekileri ama o da geçirmedi; derindi, almak lazımdı sanırım. en iyisi cımbızla köklerini çekmek. annem geceleyin domates koyup streç filmle sarıyodu. o ölü dokuyu kabartıyodu. sabah o dokuyu jiletle kazıyoduk, kökler yakın oluyodu. tek tek çekiyodum. bikaç gün devam ettik, uğraştık ama kökten çözüm oldu.
  • http://gncll.blogspot.com.tr/2014/08/sigil-nasil-gecer.html

umarım faydalı olur.

Tavuk gözü denen siğilse kökü derindedir. kökünü çıkarman mümkün değilse kireç bildiğim tek yöntem kireci bir kaba koy ayaklarını suda bekletirgibi beklet çorabı giy ve yat.

Üçgün boyunca dene etkisini görmez isen başka yöntem denemen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaos25 -- 14 Ağustos 2014; 15:20:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.