Şimdi Ara

Siğil Sorunu Yaşayanlar Gelin Hele Dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimin iç kismında yaklaşık 1.5 ay önce çıkan ve internette her seferinde farklı çözümler, farklı sonuçlar gördüğüm tıp dünyasının bile bazen tam olarak tanımlayamadığı, bazı doktorların git bir okut benden bu kadar şeklinde tavsiye verdiği illet bir şey.

Tokalaşırken karşı taraf hissediyor ve hiç hoş bir durum değil. Bir zararı olmasa da görüntüsü iğrenç. Halk dilinde kabaca tavuk dödü şeklinde de tanımlanıyor

Meraklı arkadaşlar için şunları da ekleyeyim bu illetin çıkmasına virüsler yol açıyor ve sıkıntılı, vücudun direncinin düştüğü zamanlarda işe koyuluyorlar.

Tedavi olarak nitrojenle dondurma, lazerle yakma ve asit tedavisi var. Asit tedavisini evde kendiniz de yapabiliyorsunuz. Eczaneden reçetesiz "Verrutol" ilacını alıyorsunuz ve oje gibi siğilin üzerine sürüyorsunuz. Yavaş Yavaş deriyi yakıyor ve köküne doğru iniyor. Tabi bu yaka yaka inme olayı kimi zaman aylar sürebiliyormuş. Okuduklarıma göre köküne inildiği zaman asit verdiğinizde aşırı ağrı yapıyormuş. Bu aşamadan sonra siğilden kurtulmuş oluyorsunuz.

Ben şunu gördükçe cımbızı alıp koparıyorum kanatıyorum ama doğru olmadığı, kanser hücresi olarak tanımlandığını yazan kaynaklar da var.

Şu an sadece ilacı sürüp arada koparıyorum. Ilaç değil de koparmak bayağı etki ediyor

Aynı sorunu yaşayan, yaşamış arkadaşlar yazarsa iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Peki o virüs nasıl bulaştı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Peki o virüs nasıl bulaştı?

O biraz belirsiz çok yaygın bir rahatsızlık ne de olsa ama nereden geldiğini bilemiyorum.

• 2 elimde toplam 7-8 tane vardı tırnaklara yakın yerlerde çıkıyorlardı doktora gittim dondurarark tedavi etti. 1-2 ay içinde tamamen kurtulmuştum.
  • asit tedavisi yaptım sayıları arttı yayıldı. Gittim mübarek bir hanıma okuttum geçti. Ben böyle bir mucize görmedim hayatımda. Mutlaka okut ciddiyim.

• Ben yaşadım alnımın tam ortasında çıktı Kocaman oldu

Dondurma işlemiyle kurtuldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lisedeyken okul bahçesinde kaplumbağalar vardı onlarla oynardık Elimde bir iki ayda 6-7 siğil çıkmıştı Çıkmaya da devam ediyodu Ne denediysem geçmedi Bi arkadaşım demişti kaplumbağadan oluyo dokunma diye İnanmayıp dinlememiştim Lise bitti Ünversiteye geçtim daha okul açılmadan yaz tatilinde hepsi silindi sanki

• İncir diyorlar ama denemedim
  • 2 elimde 5-6 tane vardı toplam, tırnak makasıyla keser kanatirdim hep. Baktım olacak gibi değil anneme söyledim oda yengeme söyledi, oda tanıdığı birine okutturdu. 1 hafta içinde geçti sonra

• Aynen herkes okutarak çözüm buluyor. Ben de azıcık daha yolayım bakarım daha sonra okuturum
  • Benimde elimde çıkmıştı asit sürüyordum. 1 2 ay gibi bi sürede bitmişti ama görüntüsü çok kötüydü. Ama en acısız yöntemi oydu.

Benim gözümün orada var ilaç süremiyoruz lazerle gitmedi. Siğil değilmiş zaten yağ bezesi diyorlar. Plastik cerraha yönlendirdiler ama çok korkuyorum gözümün önünde ondan dolayı.
  • Kendimi bildim bileli heryerimde siğil vardır. Bir gün kadının biri demir parayı siğillere sürdü ve okudu. Ertesi gün sabahı iz bile yoktu. O günden sonra da hiç doğaüstü bişey görmedim. Enerjiyi kontrol edebiliyodur falan filan, okut işte. Dip not: Ateistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATaİk_

Kendimi bildim bileli heryerimde siğil vardır. Bir gün kadının biri demir parayı siğillere sürdü ve okudu. Ertesi gün sabahı iz bile yoktu. O günden sonra da hiç doğaüstü bişey görmedim. Enerjiyi kontrol edebiliyodur falan filan, okut işte. Dip not: Ateistim

Kendinle çelişiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATaİk_

Kendimi bildim bileli heryerimde siğil vardır. Bir gün kadının biri demir parayı siğillere sürdü ve okudu. Ertesi gün sabahı iz bile yoktu. O günden sonra da hiç doğaüstü bişey görmedim. Enerjiyi kontrol edebiliyodur falan filan, okut işte. Dip not: Ateistim

Nedense dipnotuna çok güldüm

Geçmiş olsun
  • Bende de yaklaşık 5 sene önce vardı 7-8 aya yakın bir süre ne yaptıysam kurtulamadım, kurutucu sıvılar verdi doktor kullandım ama hiçbir şeye yaramadı. Bizim bakkalın hanımı iki kere buğdayları siğillerin çevresinde çevirip dua okudu birkaç gün içinde geçti. Bi teyze bul ve okut

• azotla dondurma işlemini yapan doktor çok önemli. ilk gittiğim doktor parmağıma azot püskürttü. halbuki sadece sigile püskürtmesi gerekti. aglammıştım fena. parmakları kullanamadım 1 hafta kadar. not :geçmedi. tekrar çıktı. 10 kere daha yaktırmışımdır azotla. sonra okuttum geçti
  • Benim ayagimda tami tamina 40 tane vardi . Kriyoterapi denilen bir yöntem var . dermatologas git -50 derecede soguk bir sey püskürtüyor . Orasi kan topluyor ve kopuyor %100 kesin cözüm
  • Ama acayip aciyor onuda söyleyeyim Allah kimseye vermesin
  • O kadar çok okutma muhabbeti dönmüş ki gerçek mi değil mi anlamadım Okuttum geçti diyenler ciddi mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.