Şimdi Ara

Siğil sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gectigimiz eylül ayında cıktı elimde ama oyle cok degıl 1 tane cıktı ama buyuk baya.Okuttum ılacını surdum gecmıyo.Daha once sıfasını bulan varsa yardımcı olabılır mı ne yapmam gerekıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lazer tedavisi uygulandığını biliyorum.

Siğil tedavisi nasıl yapılır?
    Siğil üzerine sürülen ilaçlar sabırla ve düzenli kullanıldığında yararlı olabilir. Elektrokoterle yakma ve dondurma(krioterapi) yöntemleri genellikle başarılıdır. Pulse dye lazer tedavisi yeni ve birkaç dakikalık seanslar şeklinde uygulanan kolay bir yöntemdir. Lazerden hemen sonra tedavi bölgesi hafif renk değiştirir ve az miktarda şişebilir. Bir kaç gün içinde deri normale döner. Basit siğiller için 1-2 tedavi genellikle yeterlidir.
  • Vayne patlatılcak tarzda degıl sankı bu ve cok fena acır bastırınca bıle acıyo

Omer acaba fıyat ne kadardır?

• hocam bende de var okuttum falan da fayda etmiyo doktora gitmek lazım bunlarla uğraşıncaya kadar.
  • Benim elimde de iki tane var. İlacını sürüp jiletle kazıdım fakat 1 hafta sonra tekrar çıktılar.
  • SS atsana bendede olmuştu 3-4 sene önce
  • incir yaprağını daldan kopardığınızda sütü çıkıyor,onu sürün anneminde vardı o şekilde geçti..inş.sizde de işe yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzama Problemi
    4 yıl önce açıldı
    Kepek sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • incirin sütü. Beni geçiren oydu

• tesekkur ederım.yarın ılk ıs denıcem ıncır sutunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhanerturk95

tesekkur ederım.yarın ılk ıs denıcem ıncır sutunu

İncir sütü okutma gibi yöntemler işe yaramıyor deneme boşuna . Yüzümde vardi yaktırdım . Ellerimde bayagi vardi ilk verrutol sürdüm işe yaramadi sonra bir müddet il35 kullandım bayagı canım yansa da geçti şuan fakat izleri mevcut 1-1.5 senedir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UK. -- 28 Ağustos 2012; 2:22:42 >
  • Bence eldeki siğiller için veya diğer siğiller için şuradaki bitkisel yönteme de bir göz at. Baya iddialı bir yöntem gibi >> Eldeki siğiller nasıl geçer
  • Merhaba arkadaşlar.Siğillerden çok kısa sürede kurtulmak için en etkili doğal çözüm yolunu anlatan toplam 62 sayfalık mucizevi kitaplar ! Eğer incelemek istiyorsanız burdan giriş yapın.http://tinyurl.com/ad474f6
  • merhaba arkadaşlarhttp://ulu.li/ueo8zz sitesinde siğil tedavisi ile ilgili bir ürün tavsiye ediyorlar deneyeniniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahh59 -- 14 Mart 2013; 16:17:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.