Şimdi Ara

Siğil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklasik bir yildir elimde siğil var 2 tane bir türlü geciremedim doktora gittim yaktirdim verrutol kullandim çeşitli kremler kullandim ceviz yagi incir sütü herseyi denedim yok gecmiyor en son sarimsak sürdüm 10 gun boyunca kayboldu gibi oldu kabuk bagladi şimdi gene cikiyor gibi bu lanet illet şeyden nasil kesin olarak kurtulabilirim deneyimli olanlar bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun kafayi yicem artik

Arkadaslar konu ciddi lütfen sacma sapan seyler yazip bide siz moralimi bozmayin

• Hocam deme ya bende bugün gittim elimde 4 tane çıktı verrutol verdi banada geçmezmi acaba
  • Benim küçükken en küçük parmağımda çıkmıştı arkadaşım babaannesi okuyup üfledi gül yaprağıyla sardı 4 gün sonra bi açtık sargıyı tertemiz olmuştu

Hoca şart
  • Arkadaşım tükenmez kalemle etrafını çiz ve tükürükle difizyon et hocalar böyle yapıyor bilimsel olarak tükenmez kalemin içindeki mürekkepde bir madde var oymuş meğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UğurcaN24

Hocam deme ya bende bugün gittim elimde 4 tane çıktı verrutol verdi banada geçmezmi acaba

verrutol le zor gibi gidiyo gibi oluyor yeniden cikiyor lanet şey bagisiklik sistemiyle alakali sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalipto

Benim küçükken en küçük parmağımda çıkmıştı arkadaşım babaannesi okuyup üfledi gül yaprağıyla sardı 4 gün sonra bi açtık sargıyı tertemiz olmuştu

Hoca şart

Benim elimde ve ayağımda 50-60 tane vardı çok kötü bir durum insan elini göstermeye utanıyor.Arkadaşın dediği gibi bende hocaya gittim geçti çok şükür.
    Ama ilaçlarda baya bi etkili oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 21 Ağustos 2010; 1:30:03 >
  • Cidden bu tip şeylerde el almış biri okuyup üfleyince geçiyor bnmde yüzümde leke gibi
    birşey çıkmıştı geçmedi bi süre götürdüler beni bir hocaya okudu yattım kalktım birde ne göreyim
    Göremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinüzit :(
    18 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    Alerjik rinit, sinüzit
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 kere hoca yada okuttum yok kardeşim gecmiyor sanirim saglam bir ocak bulmak gerekiyor
  • hocam bende vardı küçükken maç yaparken düştüm, koparcak gibi oldu , onu tutan çok küçük bir deri parçasıydı ,denize girdim 2 hafta sonra o da koptu gitti . 4 yıl geçti şimdi çooook silik bir iz var , dikkatli bakmayınca belli olmuyor
  • Valla hocam çok saçma gelebilir ama
    Doktora gittim buz tedavisi gördüm pek çok şey yapıldı.

En son bursada bi siilci baba varmış onun türbesinden toprak alıp sürdüm bağladım yattım 1 hafta içinde bişey kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoveMyDaGGeR

2 kere hoca yada okuttum yok kardeşim gecmiyor sanirim saglam bir ocak bulmak gerekiyor

Sorun sende o zaman.
  • Çok şükür bende olmadı da abimin ellerinde vardı. Hani sağlık konusunda hoca kelimesini dahi kullanmayacak bir insanımdır ama abimin ellerindeki siğiller o kadar ilaca, kreme geçmedi teyzemin ocakta birşeyler ısıtıp dua etmesiyle kayboldu. İlginçtir hiç çıkmaz aklımdan. Öyle bir yöntem deneyiniz.
  • Ciddimisiniz siz ya annemde dedi bunu ama ben hiç yanaşmadım bile
  • Geçen tohum aldım diktim toprağa,

ilk gün baktım tık yok

ikinci gün baktım yine çıkmamış

üçüncü gün dayanamadım hocaya götürdüm üfledi etti

dördüncü gün bir de ne göreyim bizim fidan çıkmış

çok büyük adam bizim hoca efendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Arkadaşım tükenmez kalemle etrafını çiz ve tükürükle difizyon et hocalar böyle yapıyor bilimsel olarak tükenmez kalemin içindeki mürekkepde bir madde var oymuş meğer.

Denicem
  • baska fikri olan?
  • Krem falan sürme dediğimi yap...

Bir parça soğanı al tavada kavur...Siğil olan parmağına bağla...Sonucunu yarın akşam gör.

Not: Kardeşimde de aynısı vardı.Böyle yaptık hemen kayboldu siğiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 21 Ağustos 2010; 18:09:32 >
  • benim küçükken vardı elimin içinde..bi türlü gecmıodu.. komşu wardı bı tane yaşlı teyze..bi avuç bugday al gel dedı bana..gıttım aldım..bugdayın ucunu yaktı..

söndürdü..bugdayın o karasıyla elımdekı siğilin cevresını cizdi dua okuyarak..ınanmamıstım ben ama 1-2 gun sonra gectı elimdekı siğil bı daha da olmadı..

dua okuyan yaşlı bı teyze bul okut elindekı siğili..cok gecmış olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.