Beyler 18 yaşındayım yaklaşık 1 yıldır günde max 7 8 tane en fazla oda sigara içiyorum genelde film izlerken içerim
Sigara içmediğim zamanlar şu sigarayı bırakamayanları gorunce ne alaka insanın kendi iradesinde bırakır bidahada markete almaya gitmez derdim
Ama öyle olmadığını görüyorum bırakamıyorum sigarayı
şimdi body baslıyacagım body hocamız gunde 1paket sigara içiyor sordum hem spor hem sigara olurmu verdigi cevap ise sürekli spor yaptıgım için ciğerler kendini yeniliyor bi zararı yok dedi
Sizce doğrumu düzenli sporumu yapsam bi zararı olmazmı
yada bırakmak için nasıl bir yol izlemeliyim daha once bırakmıs olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Lütfen trollemeyin ciddi bi konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Stay With Me
hocam bu ne tam 1 saat kesin bırakılırmı ayrıca basında sigaranızı yakarak izleyin diyor öylemi yapayım
quote:
Orijinalden alıntı: Softing
quote:
hocam bu ne tam 1 saat kesin bırakılırmı ayrıca basında sigaranızı yakarak izleyin diyor öylemi yapayım
Dostum trollmusun bilmiyorum ama samimi yaklasmak istiyorum sana. Izle ilk basta mantikli gelirse adimlari ilerleyerek birdaha izle. Yada sen bilirsin sigarayi birakmak senin gibi bir icici icin hic bisiy.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Softing
quote:
Dostum trollmusun bilmiyorum ama samimi yaklasmak istiyorum sana. Izle ilk basta mantikli gelirse adimlari ilerleyerek birdaha izle. Yada sen bilirsin sigarayi birakmak senin gibi bir icici icin hic bisiy.
troll falan değilim hocam kesinlikle izliyeceğim sakin bi kafayla teşekkürler