Şimdi Ara

Sigarayı nasıl bırakabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 18 yaşındayım yaklaşık 1 yıldır günde max 7 8 tane en fazla oda sigara içiyorum genelde film izlerken içerim

Sigara içmediğim zamanlar şu sigarayı bırakamayanları gorunce ne alaka insanın kendi iradesinde bırakır bidahada markete almaya gitmez derdim

Ama öyle olmadığını görüyorum bırakamıyorum sigarayı

şimdi body baslıyacagım body hocamız gunde 1paket sigara içiyor sordum hem spor hem sigara olurmu verdigi cevap ise sürekli spor yaptıgım için ciğerler kendini yeniliyor bi zararı yok dedi

Sizce doğrumu düzenli sporumu yapsam bi zararı olmazmı

yada bırakmak için nasıl bir yol izlemeliyim daha once bırakmıs olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Lütfen trollemeyin ciddi bi konu.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

hocam bu ne tam 1 saat kesin bırakılırmı ayrıca basında sigaranızı yakarak izleyin diyor öylemi yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softing

quote:

hocam bu ne tam 1 saat kesin bırakılırmı ayrıca basında sigaranızı yakarak izleyin diyor öylemi yapayım

Dostum trollmusun bilmiyorum ama samimi yaklasmak istiyorum sana. Izle ilk basta mantikli gelirse adimlari ilerleyerek birdaha izle. Yada sen bilirsin sigarayi birakmak senin gibi bir icici icin hic bisiy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Softing

quote:

Dostum trollmusun bilmiyorum ama samimi yaklasmak istiyorum sana. Izle ilk basta mantikli gelirse adimlari ilerleyerek birdaha izle. Yada sen bilirsin sigarayi birakmak senin gibi bir icici icin hic bisiy.

troll falan değilim hocam kesinlikle izliyeceğim sakin bi kafayla teşekkürler

• anca masaya bırakırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.