9 saat 24 dakika olmuş tabii çoğu uykuda geçti olsun yine de bi başarı ilk sigarayı yakmamam
Şuanda beynimin içini dumanla doldurmak istiyorum sütlü köpüklü kahveyle de öyle bi iyi gider ki ....
+ olarak hiçbirşeye odaklanamıyorum
ben champix ile bıraktım. 4 aydır içmiyorum. eski işime geri dönünce sigara anıları depreşti feci şekilde. 2 dal sigara keyfi yaptık. o 2 dal sigara bile deli gibi öksürttü. ciğerlerim ağzıma gelcekti. umarım içmezsin birdaha. çok zor ama bırakınca ölmüyorsun. bırakmassan ölüyorsun..
quote:
Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..
ben champix ile bıraktım. 4 aydır içmiyorum. eski işime geri dönünce sigara anıları depreşti feci şekilde. 2 dal sigara keyfi yaptık. o 2 dal sigara bile deli gibi öksürttü. ciğerlerim ağzıma gelcekti. umarım içmezsin birdaha. çok zor ama bırakınca ölmüyorsun. bırakmassan ölüyorsun..
Teşekkürler
Küçükken zatüree geçirdiğim için ciğerlerim hassaslaşmış röntgen filmi çekildi ben de gördüm durum hiç iyi değildi
Böyle içmeye devam edersem KOAH olacakmış ölsek hadi neyse de bu KOAH öldürmüyor süründürüyor :)
Mastermind33
kullanıcısına yanıt
geçmiş olsun. yazmayı unuttum o gün akşam öksürürken kan tükürdüm. ciğerlerdede ağrı vardı zaten. buraya kadarmış dedim. internetten bakıyorum hep kanser yazıları. insan caresizligi hissediyor. sonradan farkettim diş eti kanamasıymış. epey korkuttu yani. dedem 65 sene içti 78 e kadar yaşadı ama yaşamak denirse ona. babannem 80 yaşında hiç sigara içmemiş.kadın hala uzun mesafeler yürüyebiliyor. ali abi vardı youtube da alex745 adam 49 yaşında kalp krizi geçirdi sigara yüzünden.. gerçekten çok zor bırakmak ama dayan. yerine başka birşey koy. spor yap mesela. sütlü kahve içme birsüre. hatırlatıcı şeyler yapma.