Şimdi Ara

SİGARAYİ BİRAKMAYA CALİSANLARİ ANLAMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu nasil bir egoistliktir anlamiyorum?

Ulan bu dunyada kac kisi senin için yanıyor, kül oluyor?

Dertli zamanlarinda kac kisi sessiz sedasiz seni dinliyor?

Agladigin zamanlarda kac kisi yaninda oluyor?

Bir insan nasil olur da bunlari yapan bir maddeden kurtulmaya calisir?

İcsen de oleceksin icmesen de? İcsen erken oleceksin... İcmez isen o kadar derdin icinde aci ceke ceke uzun uzadiya öleceksin.

Bir daha düşün derim...

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 21 Ocak 2015; 16:00:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailen varlıklı herhalde? Ayrıca sigarayı bırakalı 4 ay oldu hiç öyle derdin acının içinde falan dediğine bakmayın. Yok öyle bi dünya

• Bende sigara icenleri anlamiyorum

• Okumayın sigara satışları azalan tekel bayi sahibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle abarttigin kadar degil ama sikintili oldugun donemlerde iyi geliyor. Hele de sessiz saki biyerde kafa dinleyerek keyif aldigin bisey yaparken.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

Ailen varlıklı herhalde? Ayrıca sigarayı bırakalı 4 ay oldu hiç öyle derdin acının içinde falan dediğine bakmayın. Yok öyle bi dünya

Derdin acinin icinde olmadigina gore senin ailen varlikli galiba azizim. Yakisiklisindir da. Sevdigin de yanindadir. Oh ne guzel

• ben sigara içmiyorum, ama hiç de öyle acılar içinde kıvrandığımı hatırlamıyorum.

sağlık bi şekilde daha uzun yaşamak varken neden hastane köşelerinde acı çekerek erkenden ölsün millet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babayi aldim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Varlıklı olduğumuz söylenemezdi babam polis emeklisi. Emekli olduktan sonra kendine iş kurdu, bütün aile olarak o işte çalışıyoruz. Ailede kimse sigara alkol kumar vs. Gibi alışkanlık edinmedi. Şu an durumumuz iyi şükür olsun ikinci işi kurmayı planlıyoruz. Yakışıklı değilim ama en azıdan enkaz bir Halim de yok. Evet kız arkadaşım da yanımda

• 3 gündür içmiyorum
  • quote:

Varlıklı olduğumuz söylenemezdi babam polis emeklisi. Emekli olduktan sonra kendine iş kurdu, bütün aile olarak o işte çalışıyoruz. Ailede kimse sigara alkol kumar vs. Gibi alışkanlık edinmedi. Şu an durumumuz iyi şükür olsun ikinci işi kurmayı planlıyoruz. Yakışıklı değilim ama en azıdan enkaz bir Halim de yok. Evet kız arkadaşım da yanımda

Dedim ya ne güzel sana. Hep mutlu olursun insallah :** ben mutlu degilim sizin mutlulugunuzla sevineyim :*

• Sigara almıyoruz ki resmen devlete hava parası veriyoruz kardeşim

• Belki kanser olucaksın yavaş yavaş acı çeke çeke ölüceksin akciğer kanserinin ana nedeni sigara zaten.Pis koktuğun için insanlar senden iğrenecek yanına gelmek istemeyecek hem havayı kirletiyorsun hem çevreyi hem sağlığını hemde paranı kaybediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 21 Ocak 2015; 16:12:18 >
  • muhtemelen yaşın küçük yeni başladın şimdi sana öyle gelmesi normal. 4-5 sene içtikten sonra iyice farkına varıyorsun sana hiç bir artısı olmadığını
  • kaldi son bira ve son 2 dal sigara. ben bisiklet surunce iki merdiven cikinca 5 dk kosunca nefes nefese kalmak istemiyorum. hosca kal sigara kendine iyi bak

• Benim icin yanip tutusan tek sey

• quote:

Reis sen yakışıklı değilsen yakışıklı kim Kandirma milleti

• ulan 15 yaşında ne derdiniz var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

ulan 15 yaşında ne derdiniz var?

15 değil 13 yaşındayım ve her şeyin farkındayım.
  • Bende bırakmaya çalışanları anlayamıyorum.Daha en başından başlamasanız bırakma derdiniz olmaz.Sıkıntın var gidermek istiyorsan klasik olucak belki ama spor yap falan hobin olsun vs niye böyle söyleniyor çünkü faydalı ve işe yarıyor.Bu zamana kadar yapılan araştırmaları dikkate almak lazım istisnalar tabiki vardır ama sen istisna olacak mısın bunu da iyi belirlemek lazım.
    Hani hiç olmassa haftada kendinize zaman ayırın ibadetlerle uğraşın dinlerin amacı insanları iç huzura ulaştırmak dengeli kılmaktır.
    Not:Okumayın 17 yaşındayım ve her şeyin farkındayım.

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Deme öyle qnq Xd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.