Şimdi Ara

Sigarayı bırakmak isteyenler okuyabilir düşüncelerinizi yazın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam ben Mehmet Can yaşım 15 ve 1.5 2 yıldır sigara içiyorum erken başladım evet ama bugün bırakmaya karar verdim ve bıraktım. Internetten araştırma yaptım ve pek fazla bir şey bulamadığım söz konusudur. Kendi yöntemimi geliştirmeye karar verdim yaklaşık olarak yarım saat 1 saat kadar düşündüm ve benim üzerimde etkili olan bir yöntem buldum. Örnek vermek istiyorum, bir şeyi severseniz içme veya kullanma isteği daha çok gelir ama bir şeyden tiksinirseniz istememe ve uzak durma isteği de gelir. Yaklaşık 15 sigarayı içebildiğim kadar içtim ve içtiklerimin yarısında söndürdüm hepsini çiğnedim. En sonuncusunda kustum. Şuanda iğreniyorum sigaradan ciddi anlamda midem bulanıyor kokusundan ve görüntüsünden benim üzerimde işe yaradı ama ne kadar etkili veya ne kadar etkisiz tam olarak bilmiyorum. Mantığı tiksinmek sevmediğiniz işi yapma isteği gelmez veya sevmediğiniz tiksindiğiniz bir şeyi içmek istemezsiniz. Bırakma sürecimi bu konu altına yazacağım. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.







  • Etkili bir yöntem olabilir. Tabi kişiden kişiye göre değişir orasına bir şey diyemem. Aynı olay bana da olmustu. Yıllar önce nargile bağımlısıydım.Sürekli içerdim. Bir gün aç karnına içtim baya bi çarptı zaten ve sonra kustum haliyle. O gün bu gündür içmiyorum kokusundan bile aşırı rahatsız oluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/B3fddB1K3lE allaen care birakmak istiyorum filmi bunu izlemen de cok buyuk fayda getirecektir ben 2 gundur icmiyorum bunu izledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim izleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.