Şimdi Ara

SİGARAYI BIRAKMAK GERÇEKTEN ZOR MU ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİGARAYI BIRAKMAK SANILDIĞI KADAR ZOR MU YOKSA İSTESENİZ 1 HAFTA İÇİNDE BIRAKABİLİRMİSİNİZ? SİGARA İÇMEK NASIL BİR DUYGU

• Sigara içmek, boğazında bıraktığı hafif acı ile insanı mutlu eden duman kütlesini nefes alarak ciğerlere almak olarak adlandırılan bir faaliyettir :)

Çektiğin duman hüzünlüysen seni daha hüzünlü eder, mutluysan daha mutlu eder.

Bağımlılığı şahsımca söz konusu değildir, istemesem içmem. Ama istiyorum, mutlu olduğumda yada arkadaşlarımla gezdiğimde yada otobüs yolculuğunda tesiste verilen molada içilen sigara candır :)

Özendirmiş gibi olmayayım şimdi sigara içmeyin kötü o, tü kaka
  • 55 gün oldu hiç bulaşma istersen
  • hocam sana 2 türlü konuşcam

BİLİMSEL :

Yoksunluk denen birşey var kişi nikotin bulamayınca ( çogunlukla herkez degil ) kriz geçirir hafif hafif nikotin verilerek zamanla bıraktırılır.

BİREYSEL DÜŞÜNCEM :

Bence siraga bırakmak irada meselesi adam 3-4 aydır kullanıo bırakamıyorum diyo görende 40 senelik tiryaki sanacak iradesizliktir bu başka tarifi yok !!
  • Mantıksız konu olmuş. Bu kadar kişi kolayca bırakabilse bırakmanın zor olduğu düşüncesi sende oluşmaz sende bu konuyu açar olmazdın. Paradoksa gidicek bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 8 Mayıs 2011; 22:06:47 >
  • Bırakmak kolaydır.Zor olan tekrar başlamamaktır.Bu güne kadar 12 defa bıraktım 6-7 ay içmediğim oldu sonra yine başladım.Sigara içmek nasıl bir duygu?İlk başladığın zamanlar kafa yapar,baş döndürür.Zaten bu etkisi yüzünden içmeye devam etmiştim.Sonra o etki tamamen geçer devamlı içme isteği gelir.Ciğerlerin yanar,balgam yapar,öksürük yapar,nefesin tıkanır...Bu söylediklerim dışında kesinlikle bir artısı yoktur.
  • Kaç gündür boğazlarımda gırtlak bölgesinde yutkunurken bir acı oluyor. Yeter ...erim dedim sigarayı bıraktım artık. Boğaz acın olsun anlarsın nasıl kolay bırakıldığını.
  • Bırakmak çok kolay ama,

Biz sigara içenler dünyada toplandık ve herkesi kandıralım, biz bu sigarayı bırakamıyoruz diyelim dedik.

Bunu da buradan açıklıyorum, sıkıldım artık bu şakadan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.