Şimdi Ara

SİGARAYI BIRAKIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer sizlerde sigarayı bıraktım diyorsanız bize destek verin..

Sigarayı Bırakanlar:
    XPHOS 29 kasım 2010
    MMX 166 10 agustos 2010
    xHannibalx 22 kasım 2010
    neczer 15 ekim 2010
    foreverkinqs 24 kasım 2010
    kaanim ekim 2010
    CaNeRR eylül 2010
    connectgücü 30 kasım 2010
    ak27 30 ocak 2007
    46 25 Kasım 2010
    Death Time ekim 2010
    PATEVRA 1 aralık 2010
    unruly1907 15 mayıs 2010
    ChelseaSmile 30 kasım 2010
    s0ft 17 Mart 2010
    Can ! 11 Eylül 2010
    st@rs 01.08.2010
    omersenel Eylül 2010

SİGARAYI BIRAKIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 25 Şubat 2011; 10:37:03 >

• edit: yanlıs konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 29 Kasım 2010; 19:50:38 >
  • nereye bırakacan ben alim ordan

....

Benim bir arkadaş var son 3 senedir bırakıyor
  • iyi hatırlattın.

SİGARAYI BIRAKIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivoorzwart -- 29 Kasım 2010; 19:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

nereye bırakacan ben alim ordan

....

Benim bir arkadaş var son 3 senedir bırakıyor

evet öyleleride var ben 5 senedir içiyorum ilk defa bırakma kararı aldım öğrenciyim ve cebime çok zararı var yeri geliyo paket alamıyorum
  • sen bırak ben başliim
  • Zippo+marlboro soft mukemmel ikili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim arkadas aklima geldi .d, sigarayi birakali 1 ay fln oldu oda.Dersanede kapida sigara icerken gelir gozleri faltasi bir sekilde bize bakar yaklasik 30 sn. gozleri dolar ve gider, o sirada kimse konusmaz .dd
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuNatich

Bizim arkadas aklima geldi .d, sigarayi birakali 1 ay fln oldu oda.Dersanede kapida sigara icerken gelir gozleri faltasi bir sekilde bize bakar yaklasik 30 sn. gozleri dolar ve gider, o sirada kimse konusmaz .dd

bende öyle olcam
  • Bende bırakdım toplamda 2 ay oldu ama içmeye felan gittiğimizde arkadaşlardan alıp içerim 3-5 tane ve ordada kalır ortamda içiyom sadece yoksa eve paket almam canımda istemiyo değişik bir tarz yakaladım
  • valla ben de bırakmayı deniyorum..1,5 ay oldu tek bir dal dahi içmedim..içini karartmak istemem ama sigarayı bırakmak istiyorsan öyle azaltarak olmuyor..o mendebur'u bıraktınmı bir anda kesinlile hiç içmeyerek yapacaksın..yinede kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanim

valla ben de bırakmayı deniyorum..1,5 ay oldu tek bir dal dahi içmedim..içini karartmak istemem ama sigarayı bırakmak istiyorsan öyle azaltarak olmuyor..o mendebur'u bıraktınmı bir anda kesinlile hiç içmeyerek yapacaksın..yinede kolay gelsin

başka türlüde olmuyor bak şimdi yemek yedim canım çekiyor ama dayanabildiğim kadar dayancam
  • Dh'da bi konu vardı orda bi video izledim ve bendeki sinir+güvensizlik+boşluk+ne yapsam can sıkıntısımı geçirmiyor hepsinin nedeni sigara ama benim kadar tiryakiyseniz bunlar başınıza gelirdi 5 gündür içmiyorum gayet rahatım he içme istegi her zaman var aklıma getirmedigim sürece sorun yok..bence sende bırak dostum emin ol içmeyincede yaşanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Dh'da bi konu vardı orda bi video izledim ve bendeki sinir+güvensizlik+boşluk+ne yapsam can sıkıntısımı geçirmiyor hepsinin nedeni sigara ama benim kadar tiryakiyseniz bunlar başınıza gelirdi 5 gündür içmiyorum gayet rahatım he içme istegi her zaman var aklıma getirmedigim sürece sorun yok..bence sende bırak dostum emin ol içmeyincede yaşanıyor.

inş. saydıklarının hepsi şuan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Dh'da bi konu vardı orda bi video izledim ve bendeki sinir+güvensizlik+boşluk+ne yapsam can sıkıntısımı geçirmiyor hepsinin nedeni sigara ama benim kadar tiryakiyseniz bunlar başınıza gelirdi 5 gündür içmiyorum gayet rahatım he içme istegi her zaman var aklıma getirmedigim sürece sorun yok..bence sende bırak dostum emin ol içmeyincede yaşanıyor.

ee daha ne bekliyosun dostum 5 gündür içmiyorum gayet rahatım sigara içtikten sonraki verdigi uyuşukluk en nefret ettigim şey uykun geliyor ama uyuyamıyorsun vucüd ayrı bir yorgun çok berbat bişey hocam

1.30 saat zaman ayır herşeyi bırak şunu izle kesinlikle tavsiyem

http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711#

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

ee daha ne bekliyosun dostum 5 gündür içmiyorum gayet rahatım sigara içtikten sonraki verdigi uyuşukluk en nefret ettigim şey uykun geliyor ama uyuyamıyorsun vucüd ayrı bir yorgun çok berbat bişey hocam

1.30 saat zaman ayır herşeyi bırak şunu izle kesinlikle tavsiyem

http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711#

hocam çok teşekkür ederim

• yaklaşık 10 senelik aktif içiciydim bıraktım sigarayı 45 gün oldu.
    canım bazı bazı tütün çekiyor fakat bu günde en fazla bi kere oluyor. onun haricinde gelmiyor aklıma.

sigara içmeden yapamam deriz hep.canım sıkılır darlanırım gibi.

size tavsiyem. kendi kendinize '' ben 15 gün boyunca sigara içmiycem sonra tekrar başlayacam'' diyin.. kendinizi avutun ve bi 15 gün içmeyin.

15 gün sonra vücudunuz eliniz beyniniz vs gevşeklik hafiften mallık :) durumuna alışacaktır ondan sonrada içmezsiniz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

yaklaşık 10 senelik aktif içiciydim bıraktım sigarayı 45 gün oldu.
    canım bazı bazı tütün çekiyor fakat bu günde en fazla bi kere oluyor. onun haricinde gelmiyor aklıma.

sigara içmeden yapamam deriz hep.canım sıkılır darlanırım gibi.

size tavsiyem. kendi kendinize '' ben 15 gün boyunca sigara içmiycem sonra tekrar başlayacam'' diyin.. kendinizi avutun ve bi 15 gün içmeyin.

15 gün sonra vücudunuz eliniz beyniniz vs gevşeklik hafiften mallık :) durumuna alışacaktır ondan sonrada içmezsiniz zaten

şuandan itibaren içmeyen biriyim video işe yaradı :)
  • sigarasız 24 saat yeni bir nefes
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.