Şimdi Ara

Sigaraya tekrar başlamak üzereyim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sigarayı yaklaşık 15 gündür içmiyorum.Tam 4 senedir içiyordum 2.5 senesini düzenli olarak günde 1 paket içiyordum aşırı derecede hayatıma girmiş durumda idi birçok denememden sonra ilk defa 15 günde sadece 3 dal sigara içtim ama çerez vb şeyler yemekten midem maf olmuş durumda 15 gündür o yüzden paket alacak seviyeye geldim varmıdır bir öneriniz ?

•  Sigaraya tekrar başlamak üzereyim !

Orijinalden alıntı: Rothture

http://forum.donanimhaber.com/m_38787811/f_//tm.htm - http://vimeo.com/38284668

Hocam allen carr yöntemini birçok kez denedim hiç olumlu sonuç alamadım benim asıl demek istediğim sigara içmediğim zamanlar yiyecek yemeyi nasıl azaltabilirim çünkü ağzımda her zaman çerez patlamış mısır sakız vb aşırı derecede mide bulantısı yapıyor bunlarda yemek yeme düzenim bozuldu adeta bu yüzden tekrar sigaraya adım atmak üzereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

http://forum.donanimhaber.com/m_38787811/f_//tm.htm - http://vimeo.com/38284668

Hocam allen carr yöntemini birçok kez denedim hiç olumlu sonuç alamadım benim asıl demek istediğim sigara içmediğim zamanlar yiyecek yemeyi nasıl azaltabilirim çünkü ağzımda her zaman çerez patlamış mısır sakız vb aşırı derecede mide bulantısı yapıyor bunlarda yemek yeme düzenim bozuldu adeta bu yüzden tekrar sigaraya adım atmak üzereyim.

Sakın hocam sakın vallahi bak ne güzel bırakmışsın pisliği yine başlama. Hem finansal yönden, hem sağlık yönünden, hem dini yönden zararlı. İnsan kendi kendini öldürür mü, zehirler mi yav ? İçinde türlü türlü çeşit çeşit pislikler var hocam yapma. Hem kendine bu kötülüğü yapma hem çevrendekilere. Hiç bi kız sigara içen biriyle öpüşmek ister mi ? İstemez. Sigara içen biriyle öpüşmek küllüğü yalamak gibidir derler. Aman diyim hocam bak düşün yalvarıyorum başlama. Oyun falan oyna çık dışarı dolaş spora falan yazıl ama başlama gözünü seviyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağol hocam ilgi ve alakan yüzünden anlattıklarının hepsini inan çok iyi biliyorum ama bu mereti kullanan çok iyi anlar beni ama bu gecede almayacağım paket yarina kafamı dağıtırım spor falan.Umarım tam olarak etkileri üstümden giderde kurtulurum şu nalet şeyden nefret ederek kullanıyorum alışkanlık malesef :(

Orijinalden alıntı: ROMA1927

başla kardeş durman hata

katılıyorum

Orijinalden alıntı: 4Prestige

Merhaba arkadaşlar sigarayı yaklaşık 15 gündür içmiyorum.Tam 4 senedir içiyordum 2.5 senesini düzenli olarak günde 1 paket içiyordum aşırı derecede hayatıma girmiş durumda idi birçok denememden sonra ilk defa 15 günde sadece 3 dal sigara içtim ama çerez vb şeyler yemekten midem maf olmuş durumda 15 gündür o yüzden paket alacak seviyeye geldim varmıdır bir öneriniz ?

Biraz daha dişini sıkarsan sigarayı tamamen unutursun. Sigarayı uzun süre içip bıraktıktan sonra hiç içmemen lazım. Eğer 1 tane bile içersen yenilirsin. O yüzden ne yap et iradene sahip ol. 1 taneden bir şey olmaz deme asla.

Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık!
  • _____________________________

Albert Aynştayn
  • iradeni sağlam tut hocam. Bende hep bırakıcam diyorum, moralim bozuluyor hemen bi paket alıyorum. Sigaraya sarılıyorum ilk olarak, ama gerçekten bi halta yaradığı yok bunu sende biliyosun. Sigara içince kendini rahatlamış gibi hissedeceğini düşünüyosun ama olmuyor, sadece içmiş oluyosun.
    15 gün dayanmışın, iradeni bozmadan devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.