< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sigarasız bir hayata ilk adımım

-
-
tekrar başladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahahah -
quote:
Orijinalden alıntı: omerbudun
tekrar başladım
-
-
İş sağlık olunca tepem atıyor. Kardeşim başlama sebebin ne anlamıyorum içince bişi mi oluyor. Bak ne güzel bırakma fırsatın olmş -
quote:
Orijinalden alıntı: _emreyy_
İş sağlık olunca tepem atıyor. Kardeşim başlama sebebin ne anlamıyorum içince bişi mi oluyor. Bak ne güzel bırakma fırsatın olmş
Katılıyorum ancak içince ne oluyor gibi bir sorgulama bana mantıksız geliyor, dh konu dışına niye giriyorsun girince ne oluyor, yada niye kola içiyorsun içinde ne oluyor gibi sorularda aynı kapıya çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 28 Ağustos 2012; 12:40:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
O değil de bu adam çok yaşlandı be. -
Ben de bırakalı 2 a oluyor fakat bayramda gene kaçak yaptık içtik arada olur öyle diyip geçiyorum. İçmiyorum -
2 haftadır içmiyorum,mutluyum,huzurluyum -
77. SAATİM BIRAKALI ELİM AYAGIM TİTRİYO GALİBA BİR TANE YAKCAM -
quote:
quote:
İş sağlık olunca tepem atıyor. Kardeşim başlama sebebin ne anlamıyorum içince bişi mi oluyor. Bak ne güzel bırakma fırsatın olmş
Katılıyorum ancak içince ne oluyor gibi bir sorgulama bana mantıksız geliyor, dh konu dışına niye giriyorsun girince ne oluyor, yada niye kola içiyorsun içinde ne oluyor gibi sorularda aynı kapıya çıkıyor.
Çıkmıyor kardeşim çıkmıyor. Kafa direk sigaraya yatkın oluyor onu istediğin için içiyorsun. Hadi desenki günde 1 paket tmm dicem de 2 3 paket diyosun yazık etme abartma bari -
quote:
quote:
quote:
Çıkmıyor kardeşim çıkmıyor. Kafa direk sigaraya yatkın oluyor onu istediğin için içiyorsun. Hadi desenki günde 1 paket tmm dicem de 2 3 paket diyosun yazık etme abartma bari
Bu konuya katılıyorum, bırakamıyorsan bile azaltmaya çalış ben 2 günde 1 paket içiyorum biraz daha azalatabilsem diye yakınıyorum, günde 2-3 paket sigara içmek hem maddi hem manevi anlamda büyük zararlar verir.
-
yaklaşık 4 ay oldu bırakalı mutluyum huzurluyum göbek bile yaptım -
tekrar başladım ve mutluyum çayla beraber parlıament süper oluyor oh mis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllar sonra gelen edit:Bırakalı 9 yıl oluyor,başlarda biraz zorlanıyor insan ama sağlık büyük bir nimet,böylesine büyük bir nimeti sigara gibi pek bayağı bir illet için tehlikeye atmaya hiç değmez diye düşünüp tam 9 yıl önce bırakmaya karar verdim,yıllar sonra tekrar DH foruma girince güncel durumu yazıp bırakmak isteyenlere motivasyon kaynağı olmak istedim.Konunun ilk mesajına bakılırsa sigara içtiğim dönemde günde neredeyse 2-3 paket içtiğimi yazdığım görülecektir.Bırakmak isteyenler için belki biraz saçma bir mantık olabilir,anlayışla karşılarım.Neticede herkesin yaşantısı,sigaraya ve bırakmaya dair fikirleri önyargıları vs farklı farklıdır.Ama benim gibi böylesine çok fazla sigara içen biri bile bırakabildiyse bırakmak isteyen herkes için bir umut vardır diye düşünüyorum.
Toplumda bu kadar yaygın olmasına aldanmayın,ve unutmayın ki hakikaten sigara insanlığa atılmış en büyük kazıklardan biridir.Diğer kazık ise Half-Life 3 halen çıkmadı,o konuda ümidim yok
Hepinize iyi bayramlar dilerim.
-
Bravo hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim sayın hocam
Benzer içerikler
- cipralex geciktirici etkisi
- no touch lazer yaptıranların yorumları
- miski amber kokusu faydaları
- peyronie ameliyatı olanların yorumları
- lenf kanseri olanların yorumları
- tip 1 diyabet tarih oluyor
- deniz böcekleri
- en iyi termos markaları
- parmakla tansiyon ölçme
- tarantula logoplex insanda kullanımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X