Şimdi Ara

Sigara Ve Sigara İçenlerden Rahatsız Oluyor Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sigara Ve Sigara İçenlerden Rahatsız Oluyor Musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 7.7.2007)
Giriş

• yanımda içirtmem genellikle.. kim olursa olsun.. abilerime de söylerim arkadaşlarıma da kimse de karşı çıkmaz zaten.. çıkarsa ilişkimi direk keserim valla
  • Sigarayı bıraktıktan sonra gerçekten de rahatsız olmaya başladım...
  • Sigara kullnırım ama başka bir kişinin dumanından hoşlanmam
  • Başka kişinin dumanı daha hoş geliyo bana ya.
    Sevmiyorum sigarayı geçen gün denedim güzel değil ama büyük konuşmamak lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Sigarayı bıraktıktan sonra gerçekten de rahatsız olmaya başladım...

katılıyorum bende bıraktım.Annem içiyor evde odaya girince nefes bile alamıyorum
  • ben sigara içiyorum :/ ama asla başkalarını rahatsız edicek ortamlarda içmedim çok özen gösteririm buna :) çünkü içmeyenler için bir felakettir resmen sigara dumanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arasıra bende yakarım fakat yanımda içilmesinden çok rahatsız olurum, dumanı nefes darlığı yapıyor..
  • sigara içmemde içilen yerede kimse beni sokamaz. Sigara sayesinde kahve kültüründen kopuk yaşıyorum Kahvede de maç keyfi bi başka oluyo, sırf sigara dumanı yüzünden gitmiyorum eve digiTürk aldım
  • Ya canım sigara çekti 15 gündür içmiyorum geçenlerde arkadaşa gittim iki tane içtim bi gün ertesi gün iki tane içtim içime çektim ama öylesine ondan sonra 5 gün geçti aradan hiç içmedim geri başlamam değilmi ? Tecrübesi olanlar söylesin.Bir ara bir buçuk hafta bıraktım 1 dal içtim geri başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Sigara kullnırım ama başka bir kişinin dumanından hoşlanmam

aynen:s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.