yanımda içirtmem genellikle.. kim olursa olsun.. abilerime de söylerim arkadaşlarıma da kimse de karşı çıkmaz zaten.. çıkarsa ilişkimi direk keserim valla
Sigarayı bıraktıktan sonra gerçekten de rahatsız olmaya başladım...
Sigara kullnırım ama başka bir kişinin dumanından hoşlanmam
Başka kişinin dumanı daha hoş geliyo bana ya. Sevmiyorum sigarayı geçen gün denedim güzel değil ama büyük konuşmamak lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Sigarayı bıraktıktan sonra gerçekten de rahatsız olmaya başladım...
katılıyorum bende bıraktım.Annem içiyor evde odaya girince nefes bile alamıyorum
ben sigara içiyorum :/ ama asla başkalarını rahatsız edicek ortamlarda içmedim çok özen gösteririm buna :) çünkü içmeyenler için bir felakettir resmen sigara dumanı
Arasıra bende yakarım fakat yanımda içilmesinden çok rahatsız olurum, dumanı nefes darlığı yapıyor..
sigara içmemde içilen yerede kimse beni sokamaz. Sigara sayesinde kahve kültüründen kopuk yaşıyorum Kahvede de maç keyfi bi başka oluyo, sırf sigara dumanı yüzünden gitmiyorum eve digiTürk aldım
Ya canım sigara çekti 15 gündür içmiyorum geçenlerde arkadaşa gittim iki tane içtim bi gün ertesi gün iki tane içtim içime çektim ama öylesine ondan sonra 5 gün geçti aradan hiç içmedim geri başlamam değilmi ? Tecrübesi olanlar söylesin.Bir ara bir buçuk hafta bıraktım 1 dal içtim geri başladım
quote:
Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
Sigara kullnırım ama başka bir kişinin dumanından hoşlanmam
aynen:s
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme