Şimdi Ara

SİGARA TİRYAKİSİ ÜNLÜLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama hep merak ederim hangi ünlüler sigara tiryakisi?
    benim bildiklerim sezen aksu,ebru gündeş,okan bayülgen,teoman,mehmet barlas,edip akbayram...
    aklıma geldikçe yazarım....tşkrler şimdiden...
  • kadir inanır
  • dumanın solisti kaan (her konserıne agzında sıgara ıl cıktıgını bılıyorum ve sahnede sonduruyor
  • kurtlar vadisindeki herkez
  • Yerlilerden Feridun Düzağaç, yabancılardan Brad Pitt.. İlk aklıma gelenler..

Ayrıca eminmisin Sezen Aksunun tiryaki olduğuna?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyz

kurtlar vadisindeki herkez

• quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

dumanın solisti kaan (her konserıne agzında sıgara ıl cıktıgını bılıyorum ve sahnede sonduruyor

bu teoman da bira içiyodu konserde artistlik hareketler bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tütünsüz zararsız sigara
    15 yıl önce açıldı
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

quote:

dumanın solisti kaan (her konserıne agzında sıgara ıl cıktıgını bılıyorum ve sahnede sonduruyor

bu teoman da bira içiyodu konserde artistlik hareketler bunlar

katılıyorum
  • liv tyler
  • reklam kokan hareketler bunlar bunlara gerenk yok
  • quote:

sigara değildir o. kesin esrardır. adamın gözlere baksana. ne zaman görsem leyla olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 22 Eylül 2006; 13:45:28 >
  • Keş o adam resmen...
  • normaldır abı adam zaten cekıyor esrarı cıkıyor sahneye aam sıgaraydı o. arkadasın arkadasının babası mı ne onun menejerıymıs altın vurusu falan yapmıs
  • evet çok eminim .hem de aşırı tükettiğini duydum

quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

Yerlilerden Feridun Düzağaç, yabancılardan Brad Pitt.. İlk aklıma gelenler..

Ayrıca eminmisin Sezen Aksunun tiryaki olduğuna?.

• reklam değil.biz gençlerimiz sigara içsin tabiki istemiyoruz.sadece içenlerin ortaya çıkması gerek..topluma mal olmuşlarsa bunları bilmemiz hakkımızdır diyye düşünyrum.ünlülerin sigara içmesi özenti olmamalı gençlere bu da bilinsin.

quote:

reklam kokan hareketler bunlar bunlara gerenk yok
  • evet ebru gündeş ile çalıştığı yıllarda stüdioda sigara dumanından ölüyordum oy oy oy
  • okan bayülgen...müptelası.....reklam aralarında o kadar hızla nereye konusuyor sanıyorsunuz....
  • Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe esrar bağımlısıydı.......ilk önce Yıldız Tilbe bağımlı oldu....Sezen Aksu da Yıldız Tilbe'den elini eteğini çekti sonra Sezen Aksu Kendisi Müptelası oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 24 Eylül 2006; 6:03:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GangSTAz

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe esrar bağımlısıydı.......ilk önce Yıldız Tilbe bağımlı oldu....Sezen Aksu da Yıldız Tilbe'den elini eteğini çekti sonra Sezen Aksu Kendisi Müptelası oldu..

Sezen Aksu bundan 9-10 sene önce İzmir e fuar a geldiğinde hep bi mekani kapatirmiş sahne aldıktan sonra.Orasinin şefgarsonu da bi arkadasımın babası.Onun anlattığı sezen gelirmiş,çıkartırmış cebinden esrarı,masada sarar içermiş.sonrada bi güzel tek başına şarkı söylemeye başlarmı.

Yıldız zaten tam keş.İzmire gelir ilk gittiği yer kuruçay...

Ama olsun bunlar bu kadar kafalari güzel olmasa belkide bukadar güsel şarkılar yazamazlardı
  • okanın programına ktılmıştım ntv de.adam epey içiyr..
    quote:

Orjinalden alıntı: mrdurden

okan bayülgen...müptelası.....reklam aralarında o kadar hızla nereye konusuyor sanıyorsunuz....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.