Şimdi Ara

Sigara tiryakisi arkadaşlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar , sigara içmeye yeni başladım 2 hafta felan oldu max 5 paket içmişimdir

genelde bisiklete biniyorum , göğsümü üşüttüm ve baya hastalandım ;

sigaradan hastalandım diye düşündüm, göğüsümden sanki böyle sünger sıkarmış gibi hava çıkmaya başladı yani kendimi zorlayarak nefes verdiğimde sanki ciğerimden süngeri sıkıpta zorla tısssss diye çıkan bir hava var , hemen telaşlandım doktora gittim antibiotik felan verdi , bende sinüzitte var çok fena baş ağrısı ve ateş oldu, 2 gün yataktan kalkamadım ama bu sırada göğsüm geçti biraz ara ara öksürük başlıyor 5 dakka aralıksız habire öksürüyordum.Bugün baya iyiydim gittim marlboro aldım tabi bu hastalığım sırasında 4-5 gün sigara içmedim , bugün 7 tane içtim çayla felan göğüsümden yine o sünger sıkarmış gibi hava çıkmaya başladı şuanda yine kafamda soru işaretleri var.

Acaba yanlışmı içiyorum ?

Yoksa daha göğsüm geçmediği için birde üstüne sigara içtiğimden dolayımı böyle oluyor anlamadım

Görüşlerinizi almak istedim , Teşekkürler...

Bu arada sinüzit yüzünden ameliyat olmayı düşünüyorum, Allah kimseye böyle bir dert vermesin.

• bence yanlış içiyorsun. Kahveye gidip içenleri izle. Doğrusunu öğren.O kadar dokunmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

bence yanlış içiyorsun. Kahveye gidip içenleri izle. Doğrusunu öğren.O kadar dokunmaması lazım.

İçime çektiğimden eminim alla alla teşekkürler tavsiyeniz için
  • işin uzmanlarından destek alın.sorun,gözleyin,çekinmeyin.
  • Ciğerleri eline alınca görürsün doğru içmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ciğerleri eline alınca görürsün doğru içmeyi.

Eyvallah , sen bu dünyaya kazık dikersin inşallah
  • Daha çok olmamış bırakabilirsin.Baksana daha içip içmediğinden emin değilsin.Ayrıca sigara 1 sene sonra anca hissettirir etkilerini şimdi içersin bişey yok dersin ilerde şikayet etmeye başlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Sigara tiryakisi arkadaşlar bakabilir mi ?
  • dumanı direk akciğere çekersen öksürürsün dumanı ağzına toplayıp ciğerlerine çek geri hızlı üfle ki katran akciğerine yapışmasın. daha az zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoRe`i

Sigara tiryakisi arkadaşlar bakabilir mi ?

devam...

• Akciğerlerimiz havayı içine çeken sünger gibidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içeceğine git gofret ye, dondurma ye, fındık ye, fıstık ye, çikolata ye, leblebi şekeri al onu ye, iskender ye, döner ye başka birşeyler al.
    Canın sıkıldığında bunlara sarıl. Ne bileyim cebinde sürekli leblebi taşı, atıştır arada sırada.
  • 7 yıl düzenli içtim hiç bir faydasını görmedim 50 gün oldu bırakalı allah bidaha içmeyi nasip etmesin daha yolun başındayken at gitsin paketi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alerjik hastalığın olabilir. Ondan dolayı böyle oluyordur.
  • baktım
  • Yol yakınken hatta daha yola adımını bile atmamışsın bırak derim. Bağımlılığı her ay öncekinin katıyla artıyor. 3-5 yıl sonra tiryaki oluyorsun. Şuan bağımlı felan değilsin sigara içiyor bile değilsin.
  • Asla başlama...

Allah aşkına başlama.
  • 14 günde 5 paket yakın zamanda 14 günde 14 pakete çıkacak.biz yaptık sen yapma.
  • İçme
  • Aynısı bende de oluyordu hala oluyor en ufak bi hastalanma da o hale geliyorum.6 senedir sigara içiyorum.Gerçi o daha bişey değil nefes verdikten 7-8 saniye sonra bile hırıltı gelmeye devam ediyordu ciğerden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.